3.5.2016

Vihreä vappu!

Taas vähän epäonnistunutta liukuväriä, mutta sehän ei vappuna haittaa, kun väritkin on kivat! Kynnet ei taaskaan ole sinne päinkään kuin piti, koska tällä kertaa ei taas ollut leimaystävällinen päivä, mutta ihan jebat näistä silti tuli.

Liukuväri onnistui ehkä hieman paremmin kuin ennen, koska nyt raja ei ole niin selvä, mutta silti en tajua, että miten se tehdään oikein. Pilkut tein akryylimaaleilla ja tarkoitus oli tehdä sellainen hieno spiraalikuvio, mutta pari kertaa yritettyäni totesin, etten todellakaan tajua, miten se tehdään. :D Niinpä tein vain sekalaisia pilkkuja eri kokoisina. Sivukynnet näyttivät kovin tylsiltä ja koska liukuväri ei ole se maailman kaunein, tein niihinkin nopsasti jotain: viiva ja strassi. Nämä menisi varmaan pääsiäiskynsistäkin!

Pohja: China Glaze Sun upon my skin sekä liukuun China Glaze Def defying ja Essence Don't be shy!
Koristelut: Mont Marte -akryylimaalit ja strassit

4 kommenttia

 1. Tuo liukuvärihän on hieno! :) Ja pilkutkin passaa hirviän hyvin näihin kynsiin. Tykkäilen!

  VastaaPoista
 2. Onpa mahtava lakkaus! Tykkään, tykkään, tykkään! <3

  VastaaPoista
 3. Oi nää on kyllä ihanat, ois sopinu pääsiäiseenki. :)

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä tuo liuku on hirmu hieno! Ja treenaamalla paranee entisestään :) Toivottavasti palailet vielä blogin ääreen ♥

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on päällä, jotta kommenttien bongaaminen helpottuu ja muistan varmasti vastata kaikkiin. Kommenttisi tulee näkyviin, kun olen julkaissut sen. Kiitos kommentista, piristit päivääni. :)