23.4.2016

Siniseen totuttelua

Sininen ei vain ole mun väri. Tykkään hirveästi sinisistä lakoista ja sorrunkin ostamaan niitä usein, mutta kynsillä en sitten kuitenkaan halua niitä käyttää, eikä multa löydy mitään muutakaan sinistä esimerkiksi vaatekaapista tai ylipäätään mun asunnosta. Jännää. Aina välillä kuitenkin totean, että täytyy taas käyttää pois sinisiä lakkoja ja tänään oli sellainen päivä.


Jos ei lasketa mukaan kynsien väriä, näistä tuli mielestäni todella kivat, vaikkakin aika mielikuvituksettomat. Tai on tuo värikin kyllä nätti ja kiva, jos ei ajattele kokonaisuutena, sillä se ei vain sovi mun ihoon eikä tämän hetken vaatteisiin yhtään. Tuo vaaleansininen ei oikeasti muuten ole noin kirkas väri, mutta kuvat väristää. Tässä olisi kuva, joka on lähempänä oikeaa sävyä.

Molemmat lakat oli ihan unelmia lakata ja etenkin tuo tumman sininen eli Chinan First Mate on yksi lemppari lakoista niin värinsä kuin lakattavuutensakin puolesta. Tällä kertaa kokeilin myös vinyylejä ja ne toimivat oikein hyvin. Näytti kuitenkin niin tylsältä, joten lisäsin vielä päälle hopeat rajaukset, joten eipä niitä vinyylien jättämiä ihanan suoria ja selkeitä rajoja enää näy. Uskoisin viihtyväni näissä kynsissä niin pitkään kuin ne kynsillä pysyvät.

Pohja: China Glaze Electric Beat ja First Mate
Koristelut: Kiss Nail Art hopea

3 kommenttia

Kommenttien valvonta on päällä, jotta kommenttien bongaaminen helpottuu ja muistan varmasti vastata kaikkiin. Kommenttisi tulee näkyviin, kun olen julkaissut sen. Kiitos kommentista, piristit päivääni. :)