17.4.2016

Perhosia!

Näihin kynsiin valikoitui värit keväisen fiiliksen takia (joka kyllä vähän ropisi tuon sateen mukana viemäreihin). En oikein tiennyt koristeluista, muuta uuden lakkauspisteeni parhaisiin puoliin kuuluu, että läppäri on samalla pöydällä. Lueskelin lakkaillessa blogeja ja törmäsin näihin kynsiin. Siitäpä keksinkin, että voisin vihdoin kokeilla itsekin maalata perhoset.

Oon aina tykännyt perhoskuvioista, mutta jopa oli haastavaa maalata, kun ei ole paljon mitään maalannut ennen. Kuvista oli myös hankala nähdä kunnolla, miten viivat pitäisi piirtää (enkä osannut googlen kuvahausta päättää yhtä mallia, joten katselin vähän kaikkia kuvia). Uskon ensi kerran olevan helpompi, koska nyt minulla on joku käsitys siitä, miten nämä viivat tulevat. :) Vähän huterat kuviot, mutta koen mielestäni onnistuneeni, jos miespuolinen henkilö osasi kysyä, että "onko sulla jotkut ihmeen perhoset kynsissä vai mitkä?" :D Uudet siveltimet pitäisi muuten edelleen ostaa.

Pohjalle lakkasin Chinaa ja sivukynsiin laitoin lopuksi kimalletta ja strassit. Kimalle olisi kyllä sopinut perhoskuvion allekin. Lisäksi tein perhoskynsiin kelmutekniikalla kuviota, mutta se ei onnistunut tällä kertaa, koska värit oli niin lähellä toisiaan ja pohjalakka oli liian kuiva eli lakka tarttui liikaa kiinni joka puolelta. Noh kuitenkin näistä tuli mielestäni oikein kivat ja kesäiset kynnet.

Pohja: China Glaze If in Doubt, Surf it Out ja Essence Keep Calm and Party On
Koristelut: Mont Marte valkoinen ja musta -akryylimaalit, strassit ja Depend 335

9 kommenttia

 1. Ihanat värit ja onnistuneet maalaukset, ei voi kun ihastella :)

  VastaaPoista
 2. Kivat on! Ihana oranssi sävy tuossa Essencessä; kesäauringon paahduttama nokkosperhosen siipi.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihana mielikuva tuosta lakasta :)

   Poista
 3. Perhosensiipi koristelu on aina niin nättiä! Ja vieläpä tällaisella aurinkoisella pohjasävyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään perhosensiivistä kynsissä varsinkin, jos pohjalla on onnistunut liukuväri. :)

   Poista
 4. Oi juku, mää oon kyllä ihastellu nuita perhoskynsiä aina. Niiin kauniit nääkki. ♡

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on päällä, jotta kommenttien bongaaminen helpottuu ja muistan varmasti vastata kaikkiin. Kommenttisi tulee näkyviin, kun olen julkaissut sen. Kiitos kommentista, piristit päivääni. :)