14.4.2016

Mustaa kultaa

Ei hajuakaan, miten kulta ja kimallus pääsi kynsilleni. En ole koskaan ennen lakannut tämäntyylisiä juhlavia kynsiä, mutta nyt nämä lakat vain jotenkin iski. Stone Cold on kyllä ihana lakka edelleen, koska se kuivuu hetkessä ja on tosi helppo levittää. Tuo Dermosilin kultainen peitti myös yllättävän hyvin tumman päällä vain kahdella kerroksella.


Leimojen kanssa meinasin luovuttaa, koska kuvio ei tarttunut löllöön kunnolla. Kokeilin sitten kovempaa stampperia ja se toimi kuin unelma! Harmi vaan, että se on liian pieni koko kynnen kuvioihin ja oli siksi vaikea saada kuvio kokonaisuudessaan. Päätin myös vielä kokeilla leimata vain kultaisen päädyn ja sekin onnistui tosi kivasti, pitää useammin kokeilla jotain tämmöstä. Leimailu alkaa olla ihan mun juttu. :)

Niitit läiskäisin vielä viimeiseksi kiinni, joskin mietin nyt jälkeen, olisiko kulmat pitänyt laittaa menemään tuon kärjen reunan mukaan. Yksi niitti lähti myös heti irti, että nämä ei oikein kaarevuuden ja onttouden takia pysy. Mutta kynsistä tykkään!

Pohja: China Glaze Stone Cold ja Dermosil Summer Glow
Koristelut: Kand Nail musta, laatta BP-L015 ja niitit

6 kommenttia

 1. Komppaan Kataroomaa, tosi tyylikkäät! ♥ Leimatkin on kyllä onnistuneet hienosti, mahtavaa että se sujuu sulla jo noin hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On kyllä mukavaa, että leimaaminen alkaa vihdoin sujua.

   Poista
 2. Just kivat! Musta leimajälki näkyy ihmeen hyvin myös Stone Coldin päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mietinkin alkuun, että mahtaako näkyä, mutta kyllä se tosiaan ihan erottuu. :)

   Poista

Kommenttien valvonta on päällä, jotta kommenttien bongaaminen helpottuu ja muistan varmasti vastata kaikkiin. Kommenttisi tulee näkyviin, kun olen julkaissut sen. Kiitos kommentista, piristit päivääni. :)