23.4.2016

Ei mennyt ihan putkeen

Monet sanovat, että tekivät liukuvärin, koska se on helppo ja näyttävä. Mä en sitten osaa sitä yhtään, pitää harjoitella paljon lisää ja ehkäpä aukaista seuraavaksi avuksi muutama video. Valitsin kyllä ihanat värit kynsiin, mutta ei ne oikein sopineetkaan yhteen. Lopuksi lättäsin päälle myös mattalakan, mutta ei ne kyllä matalta silti näyttäneet!

En siis tykännyt näistä kynsistä yhtään ja koristeluissakaan en tiennyt yhtään mitä tein ja sitten tein vain jotain. Viihdyin näillä kuitenkin puolikkaan viikon, kun en vain ehtinyt lakata uudelleen. :D Mutta se tässä taas nähtiin, että nämäkin kun jouduin lakkaamaan kiireessä ilman kivaa lakkailufiilistä, on tuloskin sitten sen mukainen. Otin kynsistä myös vain yhden kuvan ennen automatkaa: kynnet on kuvassa jo hieman kuluneet ja kynsinauhat kuivat. Nyt alan kuitenkin jälleen lakkailemaan, toivotaan tällä kertaa jotain parempaa!

Lakat: Essence Be awesome Tonight!, You and me? ja The pink Bang!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on päällä, jotta kommenttien bongaaminen helpottuu ja muistan varmasti vastata kaikkiin. Kommenttisi tulee näkyviin, kun olen julkaissut sen. Kiitos kommentista, piristit päivääni. :)