9.12.2015

Sattumus jos toinenkin + kahdet kynnet

Nyt olisi paljon kerrottavaa tai ehkä pikemminkin valitettavaa. Yritän puhua lyhyesti ja jakaa kaiken oleellisen tyylillä ensin kuva, sitten selitys.


Aloitan vanhimmasta eli näistä kynsistä. Tiedostan, etteivät ne ole kauhean kauniit, varsinkaan, kun ehtivät kulua tosi pahoiksi ennen kuvaamista. Se johtuu Essencen vaaleasta lakasta, jonka kiroan kyllä pisimpään suohon ikinä. Kyseinen lakka näyttää purkissa kauniilta shimmeriltä, mutta kynnellä se oli pelkkää kuivaa paakkua ja sai vielä kuplatkin päälleen. Kynsi oli paksu kuin mikä, vaikka kerroksia oli vasta kaksi + tietenkin koristelut. Eikä lysti vielä tähän loppunut, nimittäin lakan poistaminen oli kuin pahimman glitterin ikinä. Mitäh?!

Pohja: Essence Candy Love
Koristelut: Essence Keep calm and party on, Lumene Blossom, Kiss Nail Art valkoinen

Sitten jotain tosi kivaa, nimittäin uusia ostoksia! Oli pakko vähän hamstrailla kimaltavia lakkoja, kun niitä ei oikein ole ja joulu tulee. :) Lisäksi löysin ihanan jättipaketin irtoglitteriä. Nyt minulla olisi siitä tosin kysymys.

Miten hitsissä sen saa kynnelle niin, ettei sitä ole a. pöydällä b. lattialla c. vaatteissa ja hiuksissa d. käsissä ja kaikissa muissakin kynsissä kuin siinä, missä pitäisi? Avasin purkin ekaa kertaa sillä lailla kivasti pöllähtäen ja siinäpä sitten ihmettelin glitterin seassa, mitä teen. Se kun ei lähde mistään oikein irti... No mutta tulipa kokeiltua glitterkynsiäkin omalla tavallaan, siitä on lisää alempaa toisten kynsien kohdalla.

No niin ja ostinhan minä myös tämän kynsidippauspoistoaineen Essenceltä, kun olen sitä niin kauan tahtonut! Ei kun, hetkonen... Kun dippasin kynnen ekaa kertaa purkkiin ihmettelin sen hyvää tuoksua. Positiivista! Purkki osoittautuikin vaan aika tehottomaksi ja olin varma, että siitä oli unohdettu kokonaan kynsilakanpoistoaine, niin kuivalta se tuntui. Päätin vielä kerran vilkaista purkkiin ja kappas - sehän olikin dipattavaa öljyä. Oikeesti. Dipattavaa öljyä? Tosi kätevää olla koko sormi rasvassa. :D Mut hei, tuleepahan kokeiltua!

Sitten sattumus nro ties kuinka mones ovat nämä nykyiset kynnet. Niistä ei pitänyt tulla tällaiset, mutta pääsen taas tuohon glitterepisodiin.. Aioin nimittäin kokeilla ensimmäistä kertaa ikinä leimadecaleja (tai vastaavaa) ja olin jo saanut läpinäkyvän pohjan tehtyä, mutta kas vain - eikös se glitterpöly purskahtanutkin juuri kuivuville pohjille... Niistä tulikin sitten glitterdecalit, mutta hieman reikäiset, koska osa pohjasta oli jo kuiva, eikä siihen enää tarttunut.

Alkuun ajattelin heittää ne roskiin, mutten sitten viitsinyt jättää tilaisuutta käyttämättä, vaan kokeilin silti tekniikkaa sillä materialla, mitä saatavilla oli. Tuoreimmista kynsistä tuli siis sitten yllä olevan mukaiset. Ihan yllättävän nätit, jos tuo glitterjuttu olisi ollut suunnitellumpi. :D Kuvissa ei kaunis punakiilto näy tosin.

Pohja: China Glaze Life is Rosy ja Essence Red I am + kosolti glitteriä

Muita sattumuksia ei ole, vaan sen sijaan kiva juttu, kun järjestin kaikki lakat näkyville hyllyn päälle! Paljon kivampi kierrellä ja katsoa niitä. Tällä tuurilla varmaan tosin naapuri poraa seinästä läpi, hylly kaatuu, pullot hajoaa ja sitä rataa.. Mutta ehkä siitäkin keksii jotain hyvää?

Mukavaa joulun odotusta kaikille! :)

4 kommenttia

 1. hahhaa miten hassu postaus :''D
  Ihanat noi vamppikynnet!(noi tummanpunaset)
  Ja en osaa kyllä vastata sun glitterkysymykseen, mullakin se glitter on aina joka paikassa. Mutta hieman vähemmän sotkuista siitä tulee kun puuhailee jonkun paperin päällä ja sit varovaisesti viikkaa paperin kasaan ja heittää pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos! Mäkin tykkäsin noista pinkkiglittereistä, oli ihan mun tyyliset jotenkin! Täytyy muistaa tuo paperi ens kerralla. :)

   Poista
 2. Miten sä jaksat olla noin positiivinen! :D Mulla olisi varmasti decalipohjat lentäneet seinään, olisin polkenut lattiaa pari kertaa ja mutissut jotain tyyliin "en ala! eikä! tuhma glitter!" ja painunut pehkuihin siltä istumalta. Vaikka minulla on hyvä kärsivällisyys tietyissä asioissa, se on äärimmäisen huono kun jotain pahaa tapahtuu :D

  Ps. Molemmat kynnet näyttävät oikein näteiltä, ja erityisesti nuo glitterkynnet vaikuttavat niin kauneudellaan kuin kekseliäisyydelläänkin! Hyvä sinä! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos jälleen! En mä aina jaksakaan, varsinkaan kun on kynsistä kyse, mutta tossa kohtaa meni jo niin yli, ettei oikein voinut kuin antaa vain olla ja jatkaa sillä, mitä oli tarjolla. :D

   Poista

Kommenttien valvonta on päällä, jotta kommenttien bongaaminen helpottuu ja muistan varmasti vastata kaikkiin. Kommenttisi tulee näkyviin, kun olen julkaissut sen. Kiitos kommentista, piristit päivääni. :)