12.12.2015

Kai kukkia voi talvellakin?

Ostin uuden objektiivin kameraan pitkän harkinnan ja toisaalta hetken mielijohteen tuloksena. Olen aivan rakastunut! Vaikka edelleen taistelen niiden täydellisten asetusten kanssa valoteltassa kuvaten, tulee tällä objektiivilla aika mukiinmenevää jälkeä, kun vertaan aiempaan. Eihän aiempikaan toki huono ole ollut, mutta sillä kuvia sai ottaa noin 30 enemmän, jotta edes muutama onnistui. Tarkennuksen kanssa taistelen tosin yhä. Automaatilla tarkentaa ihan mihin sattuu, manuaalilla voin valita vain yhden tarkennuspisteen ja se ei riitä. Bläh. Ai pitikö mun jotkut kynnet esitellä?


Tämmöstä olis tarjolla, akryylimaaleja pitkästä aikaa. Kukkastahan tuo esittää. Jostain syystä mun luottopäällyslakkani Digtal Flash otti ja teki tosi outoja kuvioita kynsiin, vähän kuin läpinäkyvää marmoria. Näköjään olen kolhinutkin nuo jo johonkin, ei ehkä sittenkään ollut niin hyvä idea ostaa parempaa objektiivia, heh!

Vähän kesää kynsillä ennen joulua. Värit valikoitui, koska halusin kokeilla China Glazen vielä avaamatonta vihreää. Tässä on jännästi kaksi keltavihreää lakkaa, mutta toinen taittaa hyvin vahvasti keltaiseen kun taas toiseen vihreään. Näistä tulee vähän mieleen kiivikynnet, tykkään semmosista hirveästi. Tuli kyllä jostain alitajunnasta, hoksasin vasta näitä katsellessa.

Pohja: Essence Don't be shy ja China Glaze Def Defying
Koristelut: Mont Marte -akryylit

8 kommenttia

 1. Kyllä pirteät lakkaukset sopii talveenkin :) nätti lakkaus ja hyvälaatuiset kuvat. Itse kuvaan aina automaatilla, kun en ole jaksanut opetella käyttämään kameraa kunnolla. Mulla onneksi tarkentaakin ihan ok.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Automaatti on ihan näppärä, jos se vain toimii. Valoteltan kanssa kamera vaan tahtoo säätää täysautomaattiasetukset jotenkin tosi surkeiksi, joten käytän manuaalia tai aukon esivalintaa.

   Poista
 2. sulla on aina ollut hyvälaatuiset kuvat, en kyllä huomaa eroa näiden ja entisten kuvien välillä, mutta se nyt on sen takia kun oon tämmöne epätarkka muutenkin :D en oo niin yksityiskohtien perään heh.
  Ihanat sävyt, tuli mieleen kiiwi tosiaan. Nyt tuli kiiwihimo, pakko käydä syömässä yks :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih juu, no eihän nää nyt eroa kauheasti muihin valotelttakuviin paitsi siinä, että onnistuneita saa vähän useammin kuin ennen, mut sehän ei oikeestaan blogissa edes näy. :D Mutta kiitos, onneksi sulla oli kiivejä valmiina!

   Poista
 3. Oi vitsit kun onkin ihanan piristävä lakkaus, tästä ei voi kuin tykätä! Nuo kukkasetkin on todella nättejä ♥♥

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on päällä, jotta kommenttien bongaaminen helpottuu ja muistan varmasti vastata kaikkiin. Kommenttisi tulee näkyviin, kun olen julkaissut sen. Kiitos kommentista, piristit päivääni. :)