30.11.2015

Paluu palluroilla

Tuntui todella oudolta lakata pitkästä aikaa kynsiä. Yllättävän hankalaa! Ei näistä mitkään kovin kauniit sitten lopulta tulleetkaan. Essence kuivui niin nopeaan, ettei blobbicure-tekniikka oikein toiminut, kun pallot eivät levinneet juuri yhtään. Olin kuitenkin tyytyväinen, että sain jotain kynsille pitkästä aikaa.

Lisäksi mulla on nyt opettelun alla valoteltta. Tuntuu ehkä vähäsen siltä, että tarvitsisin toisen päivänvalolampun, mutta yritän jotenkin pärjäillä alkuun näillä mitä on, sillä en ole täysin varma, kauanko tämä harrastus nyt sitten aktiivisena jatkuu.

Blogin suhteen olen myös paljon miettinyt, mitä teen, koska se vie melko paljon aikaa tältä harrastukseltakin. Toisaalta tykkään siitä hirmuisesti. Ajattelin ensialkuun muuttaa vähän tyyliä lakkausten esittelyjen kanssa. Julkaisen kuvat ja käytetyt lakat, mutten sen kummempia selittele, jos ei mitään kummempaa selitettävää kynsistä ole. :) Jos joku haluaa ehdottomasti tarkemmin tietää, voipi kysyä ja mielelläni vastaan. Sitten siihen asiaan!Pohja: Essence Wild White Ways, Miss Captain
Koristelu: Essence Today is fun day, Depend 335

6 kommenttia

 1. Huh, onneks et sentään lopeta blogia kokonaan! Meinaan alku kuulosti vähän siltä että lause loppuu siihen että "lopetan blogin kokonaan" :D
  Henkilökohtaisesti tykkään lyhyistä postauksista, silloin jaksan lukea ne läpi :) Jos heti alussa huomaan että jumaliste, ristus mikä määrä tekstiä niin välillä käy niin että painan heti ruksia kun en vaan jaksa selata alaspäin hahaha. Välillä katson vaan kuvat jos on paljon tekstiä. Mutta voithan sä muutaman sanasen kirjoittaa aina postaukseen, ei tarvii olla mitään kilometri-introa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, en ihan ensimmäisenä sitä oo tekemässä, että lopettaisin. Lähinnä mietin vaihtoehtoja päästä vähemmällä silloin, kun aika ei riitä. :D

   Mäkin itse asiassa tykkään enemmän lyhyistä postauksista! Usein katson vain kuvat ja silmäilen tekstin - jos ei siellä ole kummempia, en lue kokonaan. Mulla on yleensä just ongelmana, että kirjoitan todella pitkästi, niin tää voi olla ihan hyvä siltäkin kannalta nyt. Alkuun vain tärkeimmät pointit ja siinä se. :)

   Poista
 2. Kivan näköinen blobbicure, vaikka pallurat eivät olekaan paljoa levinneet. Ihanat värit :) Kiva ettet pistä pillejä pussiin blogin kanssa. Kuvat ovat mun mielestä kynsiblogissa kuitenkin pääasia. Tekstejäkin on kiva lueskella, jos sattuu olemaan jotain hauskoja sattumuksia, mutta vähempikin riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, värit on kyllä kivat :) Jep, kynsiblogi olisi periaatteessa mahdollinen pelkillä kuvillakin, mutta pelkällä tekstillä ei oikein.

   Poista

Kommenttien valvonta on päällä, jotta kommenttien bongaaminen helpottuu ja muistan varmasti vastata kaikkiin. Kommenttisi tulee näkyviin, kun olen julkaissut sen. Kiitos kommentista, piristit päivääni. :)