29.11.2015

Huh, mikä tauko!

Hellou. Olen yhä hengissä, mutta kynteni eivät. En ole lakannut kynsiäni kuin ehkä kahdesti viime kertaisen postauksen jälkeen. Kaikki johtuu lokakuun alussa alkaneesta päiväkotiharjoittelusta. Siellä kynnet alkoi mennä todella huonoon kuntoon (jatkuva käsien pesu sekä muutenkin käsillä tekeminen). Sen lisäksi olin työpäivien jälkeen niin väsynyt, etten jaksanut tehdä yhtään mitään ylimääräistä. Näin ollen viikonloput kuluivat kaiken pakollisen tekemiseen, jota en viikolla ollut jaksanut. Huh.

Kynnet jäivät aivan heitteille ja se myös näkyy. Lopetin mm. biotiinin syömisenkin, kun ajattelin, ettei siitä ole mitään hyötyä. Nyt on melkein kaikissa kynsissä jonkinlainen kuoppa, kynsinauhat rosoiset ja liuskottumia pilviin asti. Eeeeeei hyvä.

Nyt on kuitenkin harjoittelut harjoiteltu ja tiedossa on ainakin hetki lomaa. Ajattelin siis herätellä bloginkin taas henkiin ja jatkaa vihdoin ja viimein kynsien lakkailua. Sehän tässä on, että valmistun kohta ja alkaa töiden etsintä. Jos tästä eteenpäin päädyn siis päiväkotiin töihin, voipi olla, että kynsien lakkailut on mun kohdalla sitten lakkailtu. Toivotaan kuitenkin, ettei olisi! Pitää vaan tottua päiväkotirytmiin ja opetella suojaamaan käsiä, niin ehkä se siitä..

Mutta piakkoin lakkailemaan!

6 kommenttia

 1. Kiva että olet hengissä :) harmi että kynnet eivät :( talvi on muutenkin ikävää aikaa kynsille, joten ei ihme jos kärsivät jatkuvasta pesusta. Toivotaan kuitenkin että saat vielä kynnet kuosiin ja pääset jatkamaan kynsiharrastusta :)

  VastaaPoista
 2. no vihdoinkin oon takas, oon miettinyt missä sää luuraat! :D
  Harmi että kynsille on käynyt huonosti... mutta kotiäitinä toi on tuttu juttu, että käsiä saa olla jokatoinen minuutti pesemässä... ja kynsille käy huonosti loppujen lopuksi. Nyt vaan kunnon hoitokuuri vitamiinien ja voiteiden kanssa, niin eiköhän ne elpy! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo, täällä mä oon luurannut sivussa. :D Voin kyllä kuvitella, että kotiäitinä saa myös tehdä ekstratemppuja pitääkseen kynnet hyvinä. Mutta tosiaan, nyt vaan kaikki mömmöt esille, niin eiköhän tämä tästä!

   Poista
 3. Tsemppiä! Kynsien huono kunto on niin rasittavaa ja masentavaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Se kyllä vie viimeisenkin halun lakkailla yleensä. :/

   Poista

Kommenttien valvonta on päällä, jotta kommenttien bongaaminen helpottuu ja muistan varmasti vastata kaikkiin. Kommenttisi tulee näkyviin, kun olen julkaissut sen. Kiitos kommentista, piristit päivääni. :)