2.9.2015

Yli ja ympäri

Tässä näette kynnet, joista otin yhteensä noin 200 kuvaa kahtena eri iltana ja juuri ja juuri kelpuutin nämä ainokaiset julkaisuun. Syy siis siihen, miksi julkaisussa on kestänyt! En kauheasti pidä pimeneviä syysiltoja juuri minään, mites te? Nyt pitää alkaa tosissaan harkita sitä valotelttaa. Kynnet puolestaan on vähintäänkin mielenkiintoiset. Ne ovat oikeastaan aika pitkälti kokeilun tulos - kokeilun, joka meni liian pitkälle. Toisaalta nämä kynnet sai Instagramissa yllättävän monta tykkäystä verrattuna sellaisiin kynsiin, joista itse pidin enemmän, että enpä sitten tiedä. Onnistuiko nämä vai onko ihan kauheat?Pohjalle lakkasin Chinan Electric Beatin (tuo vaaleampi), ihana sininen! Kolme kerrosta peitti jo hyvin ja lakkaaminen oli helppoa. Tähän päälle kokeilin sitten semmoisella kuivalla tosi leveällä ja ohuella viuhkasudilla tehdä jälkiä. Viuhkasta ei jäänyt viuhkaa, vaan epämääräinen sininen kasa, joten päädyin tekemään jotain sekalaisia jälkiä sudin päällä sinne tänne. Lakkana oli Chinan tummansininen First Mate. Tässä kohtaa kynnet oli tosi kivat!


Mutta koska oli aikaa lakkailla, päätin, etten voi jättää kynsiä niin yksinkertaisiksi. Lakkasin pikkurilliin ja etusormeen vähän hopeaista glitteriä. Ei näyttänyt hyvältä, joten päätin peittää jokaisen kynnen puolikkaan First Matella. Tämä näytti jotenkin oudolta, joten paikkasin vielä tilanteen laittamalla tummansinisen päälle pohjalakalla läiskiä samalla tyylillä kuin aiemmin. Näistä läiskistä tuli kuitenkin liian pyöreitä, jolloin ne näyttää lähinnä epäonnistuneilta dotting toolin tekosilta. Jälkien olisi pitänyt olla ns. enemmän levinneitä sutaisuja.

Kynnet ei vieläkään näyttäneet ihan fiksuimmalta, mielestäni ne kaipasi jotain ryhdikkyyttä. Valitsin valkoisen koristelulakan ja tein sillä viivan keskelle. Viiva ei jotenkaan yhtään sovi joukkoon. :D Näitä oli ihan hauska tehdä ja tulipahan kokeiltua tätäkin tekniikkaa, jos tätä tekniikaksi voi kutsua. Ensi kerralla ehkä luotan vaistooni, enkä ala enää säätämään sen jälkeen, kun kynnet näyttää jo kivoilta! Tuntuuko teistä koskaan siltä, että vaikka kynnet tavallaan näyttäisi jo kivalta, niin niihin täytyy silti vielä tehdä jotain lisää? Ja sitten meneekin ylitse..

Pohja: China Glaze Electric Beat
Koristelut: China Glaze First Mate, Depend 335, Kiss Nail Art valkoinen

4 kommenttia

 1. Mun mielestä pimenevät syysillat on NIIN IHANIA! :D Ja ihanat ovat myös nämä kynnet! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne omalla tavallaan, kynttilät ja lämmin kaakao esim. mukaan lukien :D Kiitos! :)

   Poista
 2. SIIS MITÄ! Nää on ihan ylihienot, mun leuka loksahti kun kuvan näin :o Kokonaisuus on ihanan omaperäinen ja ainutlaatuinen, ja jotenkin näissä vaan on sitä jotain! Näkee hyvin kuinka luovuutesi on lähtenyt lentoon, mutta se ei ole huono juttu sitten ollenkaan ;) Tykkään näistä ihan pupuna ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oivoi, kiitos kauhean paljon ihanasta kommentista! Näistä aina rohkaistuu kokeilemaan ehkä jotain erikoisempaakin välillä. En ehkä itse osaa nähdä näitä kokonaisuutena, kun tiedän, kuinka monta "ei näinkään ole hyvä" -välivaihetta kävin lävitse. :D

   Poista

Kommenttien valvonta on päällä, jotta kommenttien bongaaminen helpottuu ja muistan varmasti vastata kaikkiin. Kommenttisi tulee näkyviin, kun olen julkaissut sen. Kiitos kommentista, piristit päivääni. :)