30.9.2015

Prinsessakynnet

Näistä tuli ihan vahingossa prinsessakynnet. Halusin kokeilla pinkkiä lakkaa koko kynnelle, koska tähän mennessä en tätä ole vielä käyttänyt ja tähänhän minä sitten päädyin. Ihan söpöt, mutten tiedä, tunsinko oloani ehkä hirveän kotoisaksi. :D Kynsinauhat on vähän rosoiset, koska ei ole ehtinyt lakkailla hetkeen ja hoitaa niitä sen kummemmin.

Pohjalla on kaksi kerrosta Essencen I ♥ Brasil lakkaa. Tämä on aivan ihastuttava kirkas pinkki, joka levittyi todella kiltisti kynnelle.

Koristelut olikin vaikeampaa miettiä, mutta päätin vihdoin ottaa käyttöön tarra-arkin, jota en ole osannut ennen yhdistää oikein mihinkään. Tarrat sopi ihan hauskasti mukaan, mutta niiden sijoittelu on ihan pielessä. Tarra ensinäkin jämähti samantien kynnelle, kun sen siihen laittoi eli eipä paljoa enää siirrelty jälkeen. Tarran "pohja" on myös suora, mikä ei ainakaan omiin kynsiini tahdo sopia. Nehän on pyöreät alaostastaan? Noh eniveis, siihen jämähti.


Jotta vinot ja oudosti asetellut tarrat eivät vieneet kaikkea huomiota, päätin vielä tehdä ns. helminauhaketjun sivummaisiin kynsiin. Ja siinä kohtaa nämä tosissaan muuttui prinsessakynsiksi. Kelpaisi varmaan jollekin 5-v tytöllekin, heh. Tai miksei pojalle, jos prinsessat on se juttu.

Pohja: Essence I ♥ Brasil

10 kommenttia

 1. Iiiihanat prinsessakynnet! <3

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Ja niin tyttömäiset, prinsessamaiset...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on kyllä varsinaisen tyttömäiset :D

   Poista
 3. Ihanan pirteä pinkki! Nämä on kyllä tosi prinsessaiset :)

  VastaaPoista
 4. No nyt on kyllä tyttömäiset kynnet! Mä en ikinä tuntisi itseäni kotoisaksi noin pinkeissä kynsissä, ei oo ollenkaan mun väri :'D Koristelut ovat kuitenkin kivat, jos värimaailma ois eri niin tykkäisin ihan hirveesti ;) Hmm, minkä väriset ne vois olla... lilat? hmmm... hmm... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, haha, lilat ois varmaan sulle sopivat! :D Mä oon aina tykännyt pinkistä ja vaaleanpunaisesta, mutta jotenkin se väri ei mun mielestä sovi mun päälle, eikä ehkä oikein kynsillekään. Mutta onhan nämä söpöt!

   Poista
 5. Onpas suloiset! :)
  Ja hei, vähänkö sulla on hyviä ja valoisia kuvia kynsistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Toistaiseksi on pystyny ottaa kuvat luonnonvalossa, mut kohta pitää siirtyä valotelttaan. Saas nähdä, miten sitten käy kuville!

   Poista

Kommenttien valvonta on päällä, jotta kommenttien bongaaminen helpottuu ja muistan varmasti vastata kaikkiin. Kommenttisi tulee näkyviin, kun olen julkaissut sen. Kiitos kommentista, piristit päivääni. :)