5.9.2015

Marmorimaista

Kynsillä on väri, josta en normaalisti tykkää eli violetti. Tämä on kyllä silti kiva sävy, eikä väri näytä kynsillä yhtään niin huonolta kuin esimerkiksi vaatteissa. Tällä kertaa kynsiin meni aikaa varmaan kolme tuntia. Hoidin kerrankin kynnet kunnolla ennen lakkausta: ensin öljykylpy kymmenisen minuuttia, sitten viilaus ja käsien pesu. Tämän jälkeen käytin Essencen Cuticle Removeria ja sillä lähti kyllä paljon töhnää kynsinauhoilta ja kynneltä. Kynsinauhat ei ole vielä ennen olleet näin nätit ja siistit, ihan huippua! Otin myös käyttöön uuden korjaavan aluslakan, joka myös tasoittaa kynnen pintaa. Näistä tulikin mukavan tasaiset, jos ei lasketa pieniä kuoppia, joita ei hyvälläkään lakalla piiloon saa.

Pohjalle lakkasin uutta Essencen violettia ja täytyy sanoa, että paras lakka ikinä. En ole koskaan ennen lakannut näin loistavalla lakalla. Lakka levittyi kynnelle helposti eli koostumus oli ihan täydellinen. Lakka ei valunut lainkaan kynsinauhoille ja sen sai juuri siihen kohtaan kuin halusikin. Kaksi kerrosta riitti peittävyyteen.


Laitoin violetin pohjan päälle Inm:n pikakuivattajaa ja tapahtui jotain todella outoa! Kynsiin tuli mattamainen, huurteinen pinta, mutta vain osittain ja joihinkin kynsiin. En keksi tälle mitään muuta selitystä kuin sen, että mun sormet oli ihan jäässä. Se kai jotenkin aiheutti huurtumisen. Huurretta ei kuitenkaan enää huomaa, että kaipa se lähti pois käsien lämmetessä.

Koristelakaksi valitsin pinkin Essencen, jota en vielä ollut ehtinyt kokeilla. Tiputin pisaran lakkaa kartongille ja dippasin siihen kelmua. Sitten töpöttelin keskimmäiset kynnet kelmupallerolla. Pinnasta tulee näin hauskan marmorinen. Tässä kohtaa mietin kauan, että miten jatkan koristeluja, kun mikään ei tuntunut sopivan. Tein dotting toolilla pilkkuja ja läiskäisin niiden keskelle kukkatarran. Kukka on pinkin lakan kanssa samaa sävyä, mutta pinkki lakka on violetin päällä niin tumma, että nyt kukat näyttää ehkä vähän erillisiltä. Ihan kivat kynnet, muttei mikään mestariteos. :)

Pohja: Essence Amazed by you
Koristelut: Essence I ♥ Brasil, Kiss Nail Art hopea

12 kommenttia

 1. Kiva lakkaus! Tuo on kyllä kivan sävyinen violetti! Pinkki sopii hyvin sen kaveriksi :)

  VastaaPoista
 2. Tosi hienot kynnet, näissä on kaikki mistä tykkään: lilaa ja elmukelmulla töpötelty "marmori"!
  Miten teet öljykylvyn?
  Munkin pitäis varmaan kokeilla cuticle removeria koska en ole koskaan kokeillut sen takia kun aattelen että mul on niin siistit kynsinauhat. Kai niistä kuitenkin lähtis vaikka mitä möhnää haha :D essencellä kai oli cuticle removeria, täytyy ostaa sitä seuraavalla tuuri-reissulla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, kiva kun osui kohdilleen! :) Ihan siis vaan laitan huoneenlämpöistä (jotkut kai lämmittää?) oliiviöljyä kippoon ja pidän yhtä kättä siellä kerralla siten, että sormenpäät peittyy. Jotain kymmenisen minuuttia taisin jaksaa odotella per käsi. En enää muista, kauanko pitäisi lillutella, mutta varmaan mitä kauemmin sen parempi. Välillä hieron kevyesti öljyä kynsiin ja kynsinauhoihin. Joskus annan öljyn olla kynsillä vielä toiset kymmenen minuuttia, mutten enää pidä kättä purkissa. Yritän tehdä kerran viikossa tämän, mutta ei varmaan ois haittaa useamminkin. Ja en siis tiedä, onko tämä oikea tapa. :D

   Niin, en tiiä lähtiskö jotain, jos on muutenkin kynsinauhat kunnossa. :D Mä oon vaan niin laiska odottamaan niiden pehmenemistä ennen lakkailua, jolloinka ne ei kunnolla irtoa ja painu paikoilleen, joten niistä jää myös aina jotain jämiä sinne tänne. Tämän aineen avulla pääs jotenkin syvemmälle kynsinauhaan ja sai oikeasti ne painettua ja putsattua kunnolla ilman, että sattui yhtään. :) Mulla on just toi Essencen versio.

   Poista
 3. Oijoi, nää on ihanat! <3 Itsekin vähän vierastan violettia, hassua että ollaan nyt molemmat lätkitty kyseistä väriä samaan aikaan kynsille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, hassua kyllä, miten sattukin :D Ehkä se on tää tuleva syksy, kun violettikin alkaa kelpaamaan.

   Poista
 4. Tosi mageen näköiset! En yleensä tykkää hirveästi liilasta mutta noi on kyllä hienot! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Joo, muhunkaan ei oikein lila iske, mutta kynsissä se olikin yllättävän kiva!

   Poista
 5. Oih ku hienot! Siistin pinnan oot saanu aikaan tuolla marmoroinnilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Tuli kyllä ihan kiva pinta lopulta!

   Poista

Kommenttien valvonta on päällä, jotta kommenttien bongaaminen helpottuu ja muistan varmasti vastata kaikkiin. Kommenttisi tulee näkyviin, kun olen julkaissut sen. Kiitos kommentista, piristit päivääni. :)