8.9.2015

Kuka leikkis mun kaa?

Näitä kynsiä tehdessä tiesin vain aloittavani valkoisella pohjalla ja kaikki muu oli vielä pimennossa. Pöydällä kävi ties mitä värejä, eikä mikään tahtonut sopia. Lopulta sain sitten aikaan jotain melko leikkisää, ihan hauskat näistä tuli! Ostin myös itselleni ensimmäiset akryylimaalit ja testailin niitä nyt ensimmäistä kertaa, joskin aika pienimuotoisesti.

Pohjalle lakkailin siis kaksi kerrosta Essencen valkoista. Hyvä asia on, että lakka peitti jo kahdella kerroksella. Koostumus oli kuitenkin mielestäni vähän liian paksu ja tönkkö. Lakka ei tahtonut tasoittua kovin nätisti itsekseen ja sivellin ei liukunut kunnolla kynnen pinnalla. En sitten tiedä, mistä johtui. Kuitenkin ihan hyvä perusvalkoinen, mutta etsinnässä on varmaan joku parempi vielä.

Seuraavaksi lätkäisin sitten kaksi teippiä kynnelle ihan vain kokeilumielessä. Kun katselin teippejä, jotenkin automaattisesti näin kynnellä kaksi eri väriä vastakkaisissa lokeroissa. Essencen vihreä ja Chinan oranssi pääsivät siis kynnelle ja sopivat mielestäni kivasti pariksi.

Annoin näiden seuraavaksi kuivua kunnolla. Kynnet näyttivät vielä tyhjiltä, joten seuraavaksi otin haasteeksi testata akryylimaaleja. Olin niitä jo kokeillut pikaisesti vanhojen kynsien päälle, joten tiesin hiukan, mitä odottaa. Päätin käyttää dotting toolia ja tehdä pilkkuja valkoisiin kohtiin. Sekoitin valkoisesta ja mustasta harmaata, mutta sävy olisi saanut olla vieläkin vaaleampi. Jo tämän pienen kokeilun seurauksena voin todeta, että rakastan akryylimaaleja! Vaikka pallot on nytkin vähän eri kokoiset, ne sentään muistuttaa selkeärajaisia palloja. Kynsilakan avulla ne leviää todella herkästi ja olisin varmasti vain menettänyt hermoni. Loisto-ostos siis! En tunne oloani kauhean kotoisaksi näissä kynsissä, eikä ne ole järin kauniit, mutta eiköhän näissä pari päivää taas viihdy.

Pohja: Essence Wild white ways
Koristelut: Essence Don't be shy, China Glaze If in doubt, surf it out ja Mont Marte -akryylimaalit

8 kommenttia

 1. Ihanan leikkisä lakkaus ja tosi siistit pilkut :) Mäkin ihastuin akryylimaaleilla pilkutteluun vähän aika sitten. Säästää hermoja verrattuna lakan käyttöön jos ei ole ihan pilkutuskäsi vielä terässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Akryylimaaleilla pilkuttelu on kyllä niin paljon lakkoja helpompaa!

   Poista
 2. Näissä on kiva idea, ja hyvä toteutus! Värimaailmakin on erittäin onnistunut -- kokonaisuutena siis erittäin kauniit kynnet! :>

  VastaaPoista
 3. Oih miten ihana lakkaus, sä olet kyllä todella kekseliäs koristeluissa! ♥ Kiva, että ostit akryylimaalit ja tykästyit niihin! Itse en varmaan voisi elää ilman niitä. Ovat siitäkin kivoja että jos koristeluun haluaa jotain tiettyä sävyä, niin näistä se on helppoa sekoittaa jos lakkana sitä ei löydy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Vielä on niin alussa, että on paljon kokeiltavaa :) Maalit kyllä on huiput, että kiitos vain vinkistä!

   Poista

Kommenttien valvonta on päällä, jotta kommenttien bongaaminen helpottuu ja muistan varmasti vastata kaikkiin. Kommenttisi tulee näkyviin, kun olen julkaissut sen. Kiitos kommentista, piristit päivääni. :)