29.9.2015

Kiiretylsäpikakynnet

Viime postauksesta onkin näemmä viikko aikaa. Ihan hirveää, miten ei ehdi tehdä oikein mitään. Ehdin lakkaamaan tasan yhdet kynnet viime viikolla ja ne näette tässä postauksessa. Ja ne ovat edelleen kynsilläni. Mulla on nyt vapaaviikko, joten toivon ajan riittävän vähän paremmin, mutta kouluhommia olisikin sitten senkin edestä. Ehkä vapaus koittaa sitten jouluna, kun valmistun.


Kynsillä on tylsästi vain kahta lakkaa. Essencen violettia, johon olen edelleen täysin rakastunut. Täydellinen. Ja toisena sitten vinosti siveltynä Stone Cold, josta myös pidän hyvin paljon. Ja käyvät mielestäni ihan kivasti yhteenkin. Mitään muuta sanottavaa näistä kynsistä ei oikeastaan olekaan. Simmoset.


Pohja ja koristelut: Essence Amazed by you, China Glaze Stone Cold

Sitten haluan vielä huomauttaa ja hehkuttaa, että käykää ihmeessä osallistumassa BunnyTailNailsin synttäriarvontaan! Huikeat palkinnot. Kaiken lisäksi mahtava blogi, pitkätkin tekstit jaksaa lukea helposti ja kynnet on upeasti toteutettu.


4 kommenttia

 1. Ihanan dramaattiset syksyvärit :) tosi näyttävä lakkaus, vaikka onkin simppeli.

  VastaaPoista
 2. Kaunis väriyhdistelmä näissä! Todella siistit rajat sait vedettyä! :D Mun rajat lähinnä mutkittelee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, meinasin ensin käyttää teippejä, mutten jaksanutkaan. Toi lakka itsessään on aika helppo levittää, joten kun vain äkkiä sipaisi rajan, siitä tuli suht suora :D

   Poista

Kommenttien valvonta on päällä, jotta kommenttien bongaaminen helpottuu ja muistan varmasti vastata kaikkiin. Kommenttisi tulee näkyviin, kun olen julkaissut sen. Kiitos kommentista, piristit päivääni. :)