18.9.2015

Kiirekynnet

On taas ollut järjetön kiireviikko. Kynsiä ei ole oikeastaan ehtinyt edes ajattelemaan. Yhdet ehdin kuitenkin tehdä alkuviikosta ja sittemmin olen varjellut niitä, jotta ne kestäisi loppuviikkoon asti edes jotenkin. Kynsistä ei tullut kauhean kauniit, koska kiireen vuoksi en jaksanut niihin erityisemmin panostaa. Kuviakaan en ole ehtinyt ottaa pariin päivään, joten kynnet on kuvissa jo parhaat päivänsä nähneet. Aurinkoakaan ei ole pahemmin näkynyt, joten laatu ei siksikään päätä huimaa. Ei mikään ehkä positiivisin kynsipostaus. :D


Pohjalle lakkailin kolme kerrosta Chinan oranssia. Tykkään tästä sävystä, sopii sekä kesään että syksyyn. Tähän päälle sitten lakkailin akryylimaaleilla käyttäen ohutta ja paksua sivellintä molempia.

Alkuun ei ollut mitään ideaa siitä, mitä lähtisin tekemään, mutta jotenkin se muotoutui kukkasiksi. Hauskaahan hommaa tuo oli ja tykkään tosi paljon maalata. Se vaatii vain hirveästi harjoittelua ja paljon aikaa. Nyt lakkasin kiireessä ajatuksella "pakko saada vain jotain kynsille", ja se ei koskaan ole hyvä juttu se. Kynnet eivät omaan silmääni ainakaan ole kauhean kauniit.

Toivottavasti ensi viikolla on enemmän aikaa taas. Tällä hetkellä tuntuu, ettei viikonloppunakaan ehdi lakata, mutta toivotaan parasta! Lakoista ei ole kuvaa, koska käytin vain yhtä ja sehän kuvissa jo näkyykin. Koristelut on Mont Marten akryylimaaleilla, punaisella ja valkoisella.

Pohja: China Glaze If in doubt, surf it out
Koristelut: Mont Marte -akryylimaalit

12 kommenttia

 1. Nätithän nuo on! :) Ei saa olla liian ankara ittelleen, opettelemalla sitä kehittyy! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin sitä yleensä on itselleen ankarin :D

   Poista
 2. Onpa suloiset! ♥ Maalailu on kyllä hauskaa puuhaa :)

  VastaaPoista
 3. Multa puuttuu sellainen oranssi joka ois samalla kesäinen että syksyinen :O tai oikeastaan sellainen oranssi oranssi lakka puuttuu... yhden omistin (OPI A Roll in the Hague) mutta myin sen eteenpäin kun en tykänny siitä että poistaessa lakat niin sormet oli kuin juustonaksut............ se siis värjäsi hirveesti sekä kynnet että kynsinauhat ja sormet ja kyynärpäät haha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun tarvii sitten metsästää uusi sellainen! Tommoset lakat on kyllä ikäviä, jotka sotkee poistettaessa. Dipattava kynsilakanpoistoaine auttaa kyllä tähän melko paljonkin. :)

   Poista
 4. Ihanat värit! Samalla pirteät, mutta silti syksyiset :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on päällä, jotta kommenttien bongaaminen helpottuu ja muistan varmasti vastata kaikkiin. Kommenttisi tulee näkyviin, kun olen julkaissut sen. Kiitos kommentista, piristit päivääni. :)