23.9.2015

Hyviä unia!

Olen jo pitkään halunnut kokeilla höyhensiirtokuvia ja siirtokuvia ylipäätään. Päätin, että näiden kanssa sopisi sininen värimaailma ja koska liukuvärikin on ollut kauan kokeilulistalla, alla on tulos. Oikean ja vasemman käden kynnet on hieman eri sävyiset, enkä osaa millään päättää, kummista tykkään enemmän.


Pohjaväriä ei oikeastaan ole eli pohjalla on vain aluslakka. Tarkoitus oli nimittäin tehdä ranskikset, mutta vaihdoin lennossa. Kynsinauhojen reunat on siksi tosi epäsiistit, harmi juttu! Ensi kerralla pitää liukuvärissä taas lakata pohjalle vaaleinta liu'un väriä.


Liukuväriin käytin kolmea eri sinistä. Liukuhan ei mikään siistein ja huomaamattomin ole, mutta tämä olikin vasta toinen kerta, kun sitä kokeilin. Mielestäni siitä tuli silti ihan nätti, omanlaisensa.


Lopuksi tosiaan lättäisin siirtokuvat kahteen kynteen. Ne sopi mielestäni just täydellisesti näihin kynsiin, joskaan niitä ei heti huomaa. Rakastuin kyllä siirtokuviin, tosi helpot käyttää ja nätit kynsillä. Ei jätä sellaisia rajoja kuin tarrat. Mä tykkään hirveästi näistä ja kuten alkuun kirjoitin, en osaa päättää, kumpi käsi on kivempi. Osaatteko te vai tykkäättekö ylipäätään näistä?

Pohja ja koristelut: China Glaze First Mate, Color Club Take Me To Your Chateau, China Glaze Electric Beat

12 kommenttia

 1. Todella kauniit kynnet! Mun täytyy tunnustaa että skrollailin kertaallen kuvia alaspäin odotellen milloin ne höyhensiirtokuvatkin tulee kynsille... :D Vaaleansininen imaisee ne niin hyvin itseensä että tajusin vasta aloittaessani alusta uudelleen että nehän olivat siellä jo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha oi ei, niitä ei kieltämättä huomaa varsinkaan kuvista! Livenä ne erottaa ehkä vähän helpommin, mutta kyllähän ne silti piiloon jää. :D Kiitos!

   Poista
 2. Uu, ihanat kynnet! Värit ovat todella jäiset ja kauniit! :>

  VastaaPoista
 3. Ihana lakkaus :) mä tykkään ehkä enemmän tuosta versiosta missä tuo kärki on tummempi siinä tulee kiva kontrasti. Liuku näyttää oikein hyvältä ja tuo pieni pilkullisuus mitä on rajoilla nähtävissä tuo vain kivasti eloa lakkaukseen. Höyhen siirtokuvat tuo vielä kivan lisän kokonaisuuteen! Tykkään kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon :) Mäkin ehkä tykkään tummasta vähän enemmän, nyt kun oon niitä kauemmin katsellut. Toisaalta liuku on kiva noinkin, mutta ois se silti kiva oppia tekemään semmonen ns. huomaamaton liuku.

   Poista
 4. Onpa ihastuttavat, oikein utuiset nukkumatin kynnet :) ♥ Molemmat liu'ut on kauniit, lempparia en osaa kyllä päättää, en sitten millään! Ja tää liuku on kyllä hurjan kauniisti toteutettu kun vasta sun kolmas liukusi on, mulla meni tosi kauan tekniikan oppimiseen enkä oikein vieläkään saa aikaan omaa silmää miellyttävää liukuvärjäystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Liukuväri on kyllä paljon vaikeampi kuin heti uskoisi. Tai siis toisaalta se on tosi helppo ja nopea tekniikka, mutta jos siitä haluaa tasaisen, niin se on hankalaa :)

   Poista
 5. hyvin nuo liu'ut ovat onnistuneet :) ja söpöt höyhenet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nuo höyhenet on kyllä suloiset! :)

   Poista
 6. Aah ihanat, katse lepää ku on niin rauhallisen hempiät. :3

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on päällä, jotta kommenttien bongaaminen helpottuu ja muistan varmasti vastata kaikkiin. Kommenttisi tulee näkyviin, kun olen julkaissut sen. Kiitos kommentista, piristit päivääni. :)