19.9.2015

Häikäisevää

Musta tuntuu, että lakkaukset menee jotenkin sykleissä. Aina on muutamat huonommat tai mitäänsanomattomat ennen kuin taas tulee jotkin tosi kivat ja onnistuneet. Tämän postauksen kynnet on kyllä ihan kivat, mutta aivan liian yksinkertaiset mun makuun. Niistä puuttuu tavallaan idea ja ne vaan on. Leimat onnistui paremmin oikeaan käteen, joten se löytyy siksi tällä kertaa kuvista. Pahoittelen siis jo etukäteen turhan isoja koloja kynsinauhoihin: vasemmalla kädellä lakkaaminen ei vielä ole yhtä sujuvaa kuin oikealla. :D

Essencen keltaisella lakkailin ensin kaksi kerrosta. Tämä on ehkä vähän likaisen keltainen kynnellä, voipi olla, että valkoinen aluslakka auttaisi asiaa. 

Keltaisen päälle leimasin sitten mustalla lakalla kuviot laatasta BP-48. Kuviot nousi ihan hyvin leimasimeen ja hoksasin kahden ensimmäisen kynnen jälkeen, että löllöleimasinta ei tarvitsekaan painaa kauhean lujaa laattaan vaan kuviosta tulee itse asiassa ehjempi, kun painaa kevyemmin.

Jostain syystä leimat jää silti reikäisiksi, vaikka ne näyttää leimasimessa kokonaisilta, eikä leimasimeen myöskään jää mitään leimauksen jälkeen. Tai reikäinenkään ei ole ihan oikea sana tähän. Leimat ennemminkin eivät ole selkeärajaisia kaikkialla. En oikein osaa selittää, kuvista näkee vähän. Pitää ostaa parempi leimauslakka ja katsoa, olisiko sillä vaikutusta.

Tällä kertaa kuvat on tosiaan oikeasta kädestä, koska leimat onnistui siihen paremmin. Sain ne jopa vahingossa melkein samaan kohtaan! Löllöleimasimen takia viivat on vänkyrät, suorina ne voisi olla kauniimmat kyllä. Päällyslakkana NPB:n Digital Flash, joka ei levittänyt yhtään leimoja. Kynnet on ihan kivat, mutta tylsät. Sanotaanko siis vaikka niin, että otetaan tämä leimausharjoitteluna.

Pohja: Essence Copacabana
Koristelut: Kand Nail Special nail polish

14 kommenttia

 1. Mahtavat! Ihanan aurinkoiset kynnet... ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä on kyllä yllättävän aurinkoiset tiheästä ja mustasta leimauksesta huolimatta :)

   Poista
 2. Onpa ihastuttavat! ♥ Tiedän muuten niin tuon tunteen, että lakkauksesta tavallaan puuttuu idea ja se vain on. Jotenkin sitä on aina iloisempi kun saa aikaiseksi lakkauksen, jossa on paljon menoa ja meininkiä ja se tuntuu myös enemmän omalta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia ♥ Ihanaa, etten oo ainoa ton tunteen kanssa. :D Noinhan se juurikin nimittäin menee!

   Poista
 3. Leimaukset ovat onnistuneet tosi hyvin! Mä oon ihan surkee leimaamaan :( en jaksa edes enää yrittää haha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harmi juttu, jos et oo saanut leimoja onnistumaan. :/ Mullakin meni alussa vain hermot, kun mikään ei onnistunut, mutta sitten täysin toisenlaisella leimasimella ja skrapalla alkoikin vihdoin sujua paremmin. Se vaan vaatii jotenkin täysin leimaamisen jujun omaksumisen, semmosen ahaa-elämyksen melkeinpä. Pitää vain kokeilla ja kokeilla... Loppu onkin kiinni vaan treenistä, ei nämäkään vielä mitkään huiput ole, jos ihailee muiden leimoja, mutta pikkuhiljaa. :)

   Poista
 4. Pirteät ja oikein onnistuneet - tykkään!!

  VastaaPoista
 5. Syklissä menevät lakkaukset on liiankin tuttua. Tällä hetkellä oon kyllä jo niin tympääntynyt epäonnistuneisiin kynsiin etten oo edes lakkaillut, kun tiedän ettei ne tuu onnistumaan vieläkään. :D
  Nää sun kynnet on ihanat piristysruiskeet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että joku muukin tunnistaa tämän syklijutun :D Toivotaan, että pääset pian taas lakkailemaan onnistuneita kynsiä. Kiitos :)

   Poista
 6. Pirteä lakkaus :) keltainen ja musta on hyvä yhdistelmä ja leimat on onnistuneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään keltaisen ja mustan yhdistelmästä! Kiitoksia kommentista :)

   Poista

Kommenttien valvonta on päällä, jotta kommenttien bongaaminen helpottuu ja muistan varmasti vastata kaikkiin. Kommenttisi tulee näkyviin, kun olen julkaissut sen. Kiitos kommentista, piristit päivääni. :)