5.9.2015

Essencejä!

Sain itseni vihdoin ja viimein Tokmannille asti Essencejä haalimaan. Värilakkoja oli tosi vähän tarjolla: kaksi yläriviä vain sekä muutamia pastelleja. Lisäksi hyllyt oli ehkä puolillaan, oli joku muukin käynyt kahmimassa itselleen parhaat värit päältä. Myös kynsilakanpoistoaine oli loppu kokonaan, mutta löysin sentään jotakin kotiin tuomista! Nämä on niin ihanan halpoja..

Ostin kolme erikoisempaa pulloa. Aluslakoiksi valitsin biotiinia sisältävän Caring Ridge Fillerin ja keratiinia sisältävän Ultra Nail Repairin. Toivotaan, että näillä saa vahvemmat ja tasaisemmat kynnet, jotka ei lohkeile. Lisäksi mun oli pakko ostaa tuota Fast Cuticle Removeria. Oli kyllä huippuostokset, vaikken aluslakkojen tehosta vielä osaakaan sanoa. Ultra Nail Repair oli kuitenkin tosi hyvä levittää ja peitti mukavasti epätasaisuuksiakin. Kynsinauhojen poistaja taas todellakin sai ihmeitä aikaan, ihan huipputuote!

Väreistä lähti mukaan valkoinen (Wild white ways), koska Chinan valkoinen on ihan hyödytön, enkä näin ollen omistanut ennen käyttökelpoista valkoista. Violetin (Amazed by you) nappasin, koska en omista yhtään sellaista ja tykästyin väriin, vaikken violetista muuten niin välitäkään. Tuo vaaleanvihreä (Don't be shy) taas on muuten vain ihana lakka, joku tämän sävyinen on myös ollut hankintalistalla.

Olen tyytyväinen, etten hurahtanut tämän enempään. Olisin silmät kiiluen voinut ostaa vaikka kaikki värilakat, mutta onneksi kivoimmat värit taisi olla jo menneet, niin yritin miettiä lähinnä sen kautta, onko mulla tarvetta lakalle. Näistä ehdin kokeilla jo tuota violettia lakkaa ja se on varmaan paras lakka levittää, mitä mulla on tähän mennessä ollut!

6 kommenttia

 1. Essencet on kyllä namuja ja hyviä tuotteita kaikinpuolin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ihan huikea hinta-laatu-suhde. :)

   Poista
 2. Myönnän häpeäkseni että en omista yhtään essenceä. Upean värisiä nuo lakat. Yhdistämällä tuon keltaisen ja violetin saisi tosi näyttävän värisen lakkauksen :) Tuo cuticle remover houkuttelee, joku muukin on kehunut sitä. Pitää varmaan suunnata Tokmannille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse voin ainakin suositella ostamaan edes yhden Essencen värilakan ja kokeilemaan. :) Cuticle remover oli kyllä tosi hyvä, en oo koskaan ennen saanut kynsinauhoja vielä näin hyvään kuntoon kerralla. Tuo on itse asiassa vihreä lakka, mutta taittaa kyllä tosi paljon keltaiseen ja näyttää kuvassakin siltä :D Mietin noiden kahden yhdistämistä, mutten sitten uskaltanut, ainakaan vielä!

   Poista
 3. Olet tainnut lukea liikaa mun postauksia kun yhtäkkiä oletkin alkanut tykkäämään lilasta! :D niinkuin kommentoit mun china glaze-kokoelmapostaukseen että et niin tykkää siitä väristä, mutta että mun omistamat lilat lakat ovat kivoja hahaha :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, syyllinen löytyi! Totta, ehkä sun blogia selatessa on lila vaan jotenkin pinttynyt päähän :D Pikkuhiljaa varmaan hamstrailen lilankin eri sävyjä lisää..

   Poista

Kommenttien valvonta on päällä, jotta kommenttien bongaaminen helpottuu ja muistan varmasti vastata kaikkiin. Kommenttisi tulee näkyviin, kun olen julkaissut sen. Kiitos kommentista, piristit päivääni. :)