11.9.2015

Agentin uusi mahdollisuus

Nämä kynnet syntyivät halusta antaa Discreet Agentille uusi mahdollisuus. Viime lakkauskerralla en onnistunut sovittamaan yhtäkään lakkaa, väriä tai koristelua tämän lakan kanssa, minkä vuoksi koko agentti alkoi vain ärsyttää ja tuomitsin sen väärän väriseksi kaikkeen. Oikestihan väri on tosi ihana, vähän kuin oliivin vihreä. Muistuttaa harmaata ja vihreää yhtä aikaa.

Lakkasin pohjalle kaksi kerrosta Essencen agenttia. Tuttua Essencen laatua, näillä lakkaaminen vaan on niin ihanan helppoa ja vaivatonta. Tällä kertaa en joutunut edes putsaamaan kynsinauhoja, niin siististi lakan sai laitettua! Ainoastaan keskisormen raja jäi vähän liian ylös.

Seuraavaksi koristelujen kimppuun. Edelliset lakkaukset ovat olleet niin leikkisiä, näyttäviä tai outoja, että halusin nyt jotain hillittyä ja kaunista. Olisin halunnut myös leimata, mutta mikään leima ei tuntunut hyvältä. Päättelin siitä hyvin nopeasti, että jos nyt alkaisin leimaamaan, olisi tiedossa katastrofi. Niinpä kehittelin jotain muuta ja kaivoin tarrojen sekä strassien jälkeen pelkät akryylimaalit esiin. 

Väreiksi valikoitui valkoinen ja musta. Muutaman epämääräisen yrityksen jälkeen päädyin vain vetämään valkoisia viivoja yhdestä pisteestä alkaen. Näytti ihan ok-kauniilta, mutta tylsältä. Niinpä aloin tökkiä joukkoon mustia pilkkuja. Tykkään näistä kynsistä paljonkin, vaikken olekaan ihan varma, mikä tarkoitus noilla pilkuilla on ja olisiko ollut parempi ilman. :) Peukussa ei ole taaskaan kuviota kuhmuroiden ja pituuden vuoksi. Odotan, että ne olisi vähän edes paremmassa kunnossa, niin voisi alkaa lakkailla niitäkin.

Pohja: Essence Discreet Agent
Koristelut: Mont Marte -akryylimaalit musta ja valkoinen

10 kommenttia

 1. Siis wau! Nää on ihan mahtavat!

  VastaaPoista
 2. Kauniit kynnet! Tosi nätit noi koristelut, näyttävät niin puhtailta ja siisteiltä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla, että vihdoin voi jotain mun koristeluja sanoa siisteiksi :D

   Poista
 3. Kyllä noi koristelut sopii ja noi mustat pilkut on just hyvät :) tosi kivan värinen tuo lakka, mutta en osaa kuvitella omille kynsilleni tuollaista väriä... kerran omistin tuollaisen armeijavihreän lakan, mutta myin pois ensimmäisen käyttökerran jälkeen koska ei vaan sopinut mulle! Ihan tyhmää :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon :) Se on kyllä kiva lakka, harmi jos ei sovi sulle :/ Mä en yleensä niin ole välittänyt, sopiiko joku vai ei, koska vasta kokeilen erilaisia juttuja. Varmaan jossain kohtaa alkaa löytää niitä itselleen parhaimpia värejä ja tyylejä.

   Poista
 4. Tosi kivat noi koristelut :) Tosi siististi maalattu ja kiva lisä nuo mustat pilkut!

  VastaaPoista
 5. Nyt kyllä sopii hyvin koristelut tän lakan kanssa! Ihanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oon kyllä itekin tyytyväinen, että sain tälle lakalle jotain koristeeksikin!

   Poista

Kommenttien valvonta on päällä, jotta kommenttien bongaaminen helpottuu ja muistan varmasti vastata kaikkiin. Kommenttisi tulee näkyviin, kun olen julkaissut sen. Kiitos kommentista, piristit päivääni. :)