26.8.2015

Violetti vai sininen?

Jälleen kerran kynnet, jotka piti saada nopeasti tehtyä vanhojen alkaessa rapistua. Näiden kynsien kanssa aloin myös tajuamaan, miksen tykkää Inm:stä. Sallyn Insta-Dri jätti jälkeensä paksun geelikynsimäisen pinnan, mutta Inm ei sitä tee, vaan jää tosi ohueksi, jolloin mun kynsistä näkyy kaikki epätasaisuudet tosi hyvin. Näissä kynsissä se näkyy vielä selvemmin, koska Chinan Queen B pohjalakkana ei vaatinut kuin yhden kerroksen! En siis vielä ottanut uutta pikakuivattajaa käyttöön eli kuvissa yhä Inm.Queen B oli aika vaikea levittää, koska se tuntui valuvan itsekseen kynsinauhoille. Se ei kuitenkaan ollut litkun tuntuista, että en tiedä, mistä johtui. Se kuitenkin onneksi tasoittui itsekseen tosiaan vain yhdellä kerroksella. Värihän tässä on tosi tumma violetti, muttei se taida näkyä kuin ehkä tietyssä auringon valossa. Ainakaan kuvista se ei välity.

Nimetön sai päälleen kultaisen Dermosilin, vaati kaksi kerrosta. Tästä lakasta lähti oikeastaan idea koko lakkaukseen. Keskisormeen kokeilin teippejä nyt toista kertaa. Ekalla kerralla revin lakat teipin mukana, mutta nyt hoksasin laittaa ensin pikakuivattajaa. Teipit oli kyllä tuskallisen vaikea asetella, mutta sain tehtyä tosi siistit rajat! Viiva on tarkoituksella vino, mutta koska vinous on niin pieni, se näyttää lähinnä vahingolta. Viivan päälle laitoin violetin strassin, näyttää ehkä vähän sormukselta.


Ihan kivat kynnet nämä on, vaikkakin turhan tylsät omaan makuuni. Kuvat ei yllä ihan A-luokkaan, koska valo ei tahtonut millään riittää enää iltaseiskan jälkeen. Pakko oli kuitenkin kuvata, koska tänään on töissä siivouspäivä ja kynnet ei sen jälkeen näytä enää ihan tältä, jos totuttu kaava toistuu.

Pohja: China Glaze Queen B
Koristelut: Dermosil Summer Glow

8 kommenttia

  1. Kuvissa näyttää tosiaan ihan siniseltä. Mun mielestä noi koristelut on kiva: yksinkertaisen kauniit :) Osa Chinan lakoista on tosi valuvia ihan uusina. Mulla oli ihan sama ongelma esim. Liquid Leatherin kanssa. Vanhemmiten kyllä paksunee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tänään oon ehkä kaks kertaa erottanut violetin noista, että se siitä väristä. :D Kiitos! Chinat on kyllä aika valuvia välillä, pääsee vaan aina unohtumaan.

      Poista

Kommenttien valvonta on päällä, jotta kommenttien bongaaminen helpottuu ja muistan varmasti vastata kaikkiin. Kommenttisi tulee näkyviin, kun olen julkaissut sen. Kiitos kommentista, piristit päivääni. :)