14.8.2015

Välikynnet #1

En ole tottunut kiireeseen, melkein viikko viime postauksesta! Huhhuh. Takana on siis eka viikko uudessa harjoittelupaikassa ja se on ollut melkoista häslinkiä. Ei ole paljoa ehtinyt kynsiä lakata tai edes lukea muiden blogeja. Tässä kuitenkin pikainen esittely ns. välikynsistä. Nämä on siis kynnet, jotka tein vain nopeasti ensihätään, kun vanhat alkoivat kulumaan ja aikaa tai jaksamista lakata ei juuri ollut. Kuvissa nämäkin on jo ehtineet kulua vähän päistään, koska en ollut kotona koskaan siten, että olisi ollut valoa kuvata. Ehdin sitten ruttaamaan näitä ties missä mömmöissä ja nurkissa. Kuvat on myös poikkeuksellisesti oikeasta kädestä (=huonompi käsi), koska ne ei olleet ihan niin pahasti kuluneet kuin vasemmat.

Pohjalle lakkasin ensin Chinan Coral Staria kaikkiin muihin paitsi peukaloon ja nimettömään, joihin lakkasin Stone Coldia. Coral Star ei ehkä kuulu lempilakkoihini, vaikka tilatessa se näytti kivalta. Se ei vaan jotenkaan pääse edukseen kynnellä, enkä osaa yhdistää sitä mihinkään muuhun väriin! Todella hankala lakka siis yhdistellä. Toisaalta kun tuossa pari päivää kynsiäni ehdin ihailla, alkoi tämäkin lakka näyttää ihan kivalta. En oikein tiedä sitten.

Lopuksi tein vain vielä nopeat koristelut eli ensin tipautin punaisille kynsille mustan strassin niiden alaosaan. Kynnet näyttivät niin tylsiltä, että kokeilin vetäistä jokaiseen viivat mustalla. Näistä tuli juuri sopivat kynnet omiin tarkoituksiini nähden. Helpolla jotakin, joka ei ole täysin tylsää. Sain postissa myös uuden Inm:n pikakuivattajan! Alkuun kyllä vaikuttaa huonolta, koska Sallyn kanssa kynnet pysyi kulumatta pidempään, mutta toisaalta olen nyt myös tehnyt käsilläni paljon kesää enemmän, etten vielä tuomitse! Muuten vaikuttaa tosi hyvältä lakalta.

Onkos teillä jotain luottojuttuja, minkä tiedätte varmasti onnistuvan kiireessäkin?

Pohja: China Glaze Coral Star, Stone Cold
Koristelut: Kiss Nail Art musta

4 kommenttia

 1. Oikein nätti lakkaus vaikka onkin simppeli :)

  Mä pykään yleensä kiireessä ranskiksen glitterillä, se on mun ehdoton ykkösturvalakkaus. Niitä on mun blogissa nähtykin kaikissa sateenkaaren väreissä, ehkä kulutetuin yhdistelmä mihin turvauden pahimmissa kiireissä on Viva La Divan lakkakaksikolla tehty punainen versio aiheesta, josta yksi esimerkki tuossa: http://kynsin.blogspot.fi/2015/03/pikaista-turvalakkausta-ja-paikkailua.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ranskis on kyllä oiva valinta silloin, kun ei oikein ehdi muuta. Ne on aina siistit ja sopii vähän kaikkeen tilaisuuteen ja arkeen, kuten nuokin kun linkkasit! :)

   Poista
 2. Hyvin yksinkertaiset, mutta ihanat kynnet! Tykkään tuosta Coral Starista ihan älyttömästi ja se sopii tosi hyvin yhteen ton mustan kanssa! Kauniit ovat nämä. :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä edelleen vähän vierastan kaikkia muita kuin cremejä, mut pikkuhiljaa opin ehkä tykkäämään muistakin :D

   Poista

Kommenttien valvonta on päällä, jotta kommenttien bongaaminen helpottuu ja muistan varmasti vastata kaikkiin. Kommenttisi tulee näkyviin, kun olen julkaissut sen. Kiitos kommentista, piristit päivääni. :)