6.8.2015

Syksykynsien ahdistus

Onko teillä sellaisia päiviä, ettei väliä miten, millä värein ja kuinka monesti kyntenne lakkaatte, kun aina ärsyttää ja näyttää typerältä? Tänään on sellainen päivä. Alusta alkaen ei ollut yhtään lakkailufiilis, mutta päätin ryhtyä toimeen, kun edelliset oli mustikkareissun päätteeksi aika huonossa kunnossa. Lakkaukset, jotka tässä postauksessa on, on jo toiset tänään ja silti tahtoisin vaihtaa nekin uusiin. Ikävä kyllä jo pelkkä lakan hajukin saa tällä hetkellä savun nousemaan korvista, eikä oloa suinkaan poista jatkuva poraaminen (kiitos putkiremontin). Poraaminen kun saa olon todella levottomaksi.

En alkuun aikonut edes julkaista nykyisiä kynsiä blogissa, mutta uhrasin niihin kuitenkin paljon aikaa ja ne on tosi erilaiset mitä yleensä teen, niin päätin tehdä poikkeuksen. Luulenpa, että näissä kynsissä harmittaa eniten värit ja siksi ne ei tunnu onnistuneelta. Ihanat punainen, keltainen ja oranssi näyttävät kaikki jotenkin masentavilta tummaa ruskeaa vasten. Tai ehkäpä nämä tuovatkin mieleen syksyn ja kesäihmisenä sen takia en pidä näistä väreistä yhdessä.


Lakkasin siis pohjalle Chinan uutta ruskeaa. Kaksi kerrosta riitti tasaiseen lopputulokseen. Kahteen sormeen tein vinon ranskalaisen Chinan Coral Starilla. Tämä lakka meni vaan ihan peittoon, kun tein päälle palluroita oranssilla ja keltaisella. Samat kaksi väriä päätyivät vielä pikkurilliin ja etusormeenkin. Tykkään tästä kuviosta kyllä, vaikka värit eivät nyt oikein iske! Alan päästä jyvälle dotting toolin käytössä. Sitä ei ilmeisesti kuulu painaa kynnelle lainkaan, koska kuvio leviää heti. Sen sijaan kuuluu vain pikkuisen hipaista pintaa, jos haluaa tarkkaa jälkeä.

Koska olin päättänyt olla tykkäämättä näistä kynsistä, päätin kokeilla niiden päälle Born Prettyn uuttaa mattalakkaa. Eihän minulla mitään menetettävääkään ollut. Mattana nämä on ihan kivat ja lakka näyttää toimivan hyvin. Ainoa vaan, ettei se ole pikakuivattajaa, joten muutama sormi menikin tossa jo ruttuun. :D Lisäksi en tiedä, voidaanko tuo laskea kunnolliseksi päällyslakaksi eli auttaako se lakkauksia kestämään. Saas nähdä. Kivan pinnan sillä kyllä saa aikaiseksi, eikä se edes pahemmin levitä koristeluja. Kynsien viimeistely on myös kesken (ja jää kesken), koska kokeiltuani sitä, lakkausten reunat menivät vain ruttuun, enkä jaksanut odottaa kuivumista, joten otin vain suurimmat pois tällä kertaa. Nämä kynnet kun joutavat kuitenkin pian vaihtoon. :)

Seuraavat lakkaukset blogissa tulevat olemaan sellaiset, että olen niihin itse tyytyväinen! Pakko onnistua välillä, haluan päästä hehkuttamaan hienoja kynsiä. Tosin kun näitäkin kynsiä tässä nyt uudella tapaa katselee, niin ei nekään enää ärsytä ihan niin paljoa. Kai niihinkin tottuu tai sitten kaikki johtuu vaan siitä, että aurinko alkoi paistaa ja poraamisessakin on tauko. Ken tietää.

Pohja: China Glaze Foie Gras
Koristelut: China Glaze Coral Star, Metro Pollen-Tin, If In Doubt Surf it Out sekä Born Pretty Super Matte

2 kommenttia

  1. Mun mielestä nää on söpöt! Mulle tulee mieleen nuotio näistä värivalinnoista. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Totta, kyllähän ne sitäkin muistuttaa. :D

      Poista

Kommenttien valvonta on päällä, jotta kommenttien bongaaminen helpottuu ja muistan varmasti vastata kaikkiin. Kommenttisi tulee näkyviin, kun olen julkaissut sen. Kiitos kommentista, piristit päivääni. :)