17.8.2015

Sadepilviä pisaroilla

Tällä kertaa esillä kynnet, jotka ovat.. Noh.. Kynnet. Nämä tein jo perjantaina, mutta päätin lykätä julkaisua siltä varalta, etten taas ehdi lakkailemaan hetkeen, niin ei tule kauhean pitkää postailuväliä! Instagramiin julkaisen yleensä kynnet sitä mukaa, kun lakkailenkin.

Näissä kynsissä ajatuksenani oli tehdä sadepilviä, joiden väliin tulee sadepisaroita. Nyt mieleeni tulee ennemminkin joulupiparit tai lehmän kuosi. Yritin taas leimailla pilvet kynsiin, mutta eihän siitä mitään tullut. Kestää näköjään todella kauan saada uudet leimatarvikkeet postissa ja nykyisissä on jotain vialla (etenkin, kun leimalakat puuttuu) tai sitten en vain osaa ja tarvitsen harjoitusta.

Pohjalle lakkasin jokaiseen kynteen Chinan Sunset Sailia. Kiva shimmer-lakka, levittyi ihan nätisti ja peitti kolmella kerroksella. Seuraavaksi tosiaan kokeilin leimata pilvet Konadin laatasta, mutta musta oli liian haalea ja kuvio tuli vain osittain. Kokeilin uusiksi vielä toiseenkin kynteen, mutta tämänkin mentyä pieleen päätin antaa olla ja tein leiman päälle dotting toolilla pilviä parhaani mukaan, lakkana Mavalan musta. Lopuksi Chinan sinisellä pilkkuja pilvien väliin ikään kuin sadepisaroiksi.

Pikkurilli ja etusormi näyttivät jotenkin tylsiltä, joten kokeilin ensimmäistä kertaa lakata niiden juureen puolikuut. En omista vinyylejä tai kaarevia teippejä, joten homma oli vähän liian haastavaa. Tein ensin siveltimellä rajan ja täytin alueen dotting toolilla. Lopuksi vielä oli pakko vetää mustalla rajaus, ettei epätasainen reuna näkyisi ihan niin hyvin! Kiva idea, mutta toteutukseen käytän ensi kerralla tarroja apuna.

Näistä tuli ihan jees kynnet, mutta päällyslakka levitti koristelut ikävästi. Jostain syystä nuo Kiss Nail Art lakat ei kuivu sitten niin millään. Samaten onnistuin sottaamaan useammankin kynnen vanulapuissa, kun leimojen kanssa säädin ja vanu tarrasi ikävästi lakkaan tehden pinnasta vähän rosoisen. :) Peukkujen kynsiä en ole lakannut pitkään aikaan muuten kuin yksivärisellä johtuen niiden kuhmuroista. Lakkaaminen on hankalaa, eikä tulos näytä hyvältä, vaikka miten yrittäisi. Jos joku siis sattuu ihmettelemään.

Pohja: China Glaze Sunset Sail
Koristelut: Mavala 48 Black, Kiss Nail Art musta, China Glaze Electric Beat

4 kommenttia

  1. Varsin söpöt kynnet! Kyllä nämä sadepisaroiksi tunnistaa, ainakin mun silmin katsottuna. :) Sinisen ja tuollaisen hieman nuden/beigen yhdistelmä on kyllä viehättävä, haluan kokeilla itsekin! :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Oli kyllä ihan nätti yhdistelmä, itsekin voisi joskus koittaa uusiksi!

      Poista

Kommenttien valvonta on päällä, jotta kommenttien bongaaminen helpottuu ja muistan varmasti vastata kaikkiin. Kommenttisi tulee näkyviin, kun olen julkaissut sen. Kiitos kommentista, piristit päivääni. :)