3.8.2015

Olen lakkaonnellinen!

Kuinka pienestä voi ihminen itkeä ilosta. Nääh, en oikeasti itkenyt, mutta iloiseksi tulin! Viime perjantaina mun Nailsupplies.us-tilaukseni ilmoitti seurantakoodilla olevansa tilassa Customs Clearance, minkä tulkitsin tulliksi ja harmistuin todella. Tietysti se jäisi tulliin, koska se ylitti arvonlisäveron rajan räikeästi. Arvelin paketin saamisen viivästyvän ainakin viikolla tämän vuoksi ja jäin odottelemaan saapumisilmoitusta tullista.

Tänään kuitenkin ovikello kilahti ja posteljoonihan se siellä odotteli paketin kanssa! Ajattelin sen siis olevan joku muu miljoonista paketeistani, mutta kun katsoin paketin päälle laitettua arvoa: 4,95 dollaria, en osannut yhdistää sitä mihinkään. Arvelin sitten kyseessä olevan Inm:n päällyslakka, koska se oli jotakuinkin ilman posteja tuohon hintaan, mutta paketti toisaalta painoi ihan järjettömästi siihen nähden. Niinpä availin paketin hämmentyneenä ja sieltähän putkahtikin Nailssuppliesin tilaus eli yhdeksän China Glazen lakkaa! Voi tätä ilon ja onnen päivää.

Hetken hämmästelin asiaa ja päädyin siihen, että paketti ei mennytkään tulliin, koska paketin päällä luki "Gift" ja arvo oli paketin päällä tosiaan minimaaliset 4,95 euroa eli ei lähellekään alv-rajaa. Jäi siis arvonlisävero maksamatta, ei haittaa. Sitä en kyllä tajua, että mikä se seurantakoodin Customs Clearance oli, mutta väliäkös tuolla enää. Paketilla kesti tulla vain 11 päivää. Ihan huikeeta palvelua, tilaan varmasti tuolta jatkossakin. Kirjoittelen nettitilaamisesta myöhemmin pidemmän postauksen, joten jätän tämän tähän ja menen niihin ihaniin lakkoihin! :D

Tilasin tosiaan yhdeksän lakkaa, koska sen verran mahtuu Small Flat Rate Boxiin. Värimaailma on aika kesäinen ja hillitty. Multa puuttui kokonaan punakeltaoranssit lakat, joten niitä tuli nyt muutamia, smaoin kunnollinen ruskea. Siniseen ja mustaan ihastuin muuten vaan.
Tykkään näistä kaikista aivan mielettömästi jo nyt, mutta ehdoton lemppari on Life is Rosy eli ylärivin pinkki/vaaleanpunainen. Se on niin kauniin sävyinen, ettei toista ole tullut vastaan. Taitaa mennä ensimmäisenä kokeiluun, vaikka valinta on kyllä vaikea, liikaa ihania! Toisaalta Stone Coldin kokeilu houkuttaa, se on niin erilainen kuin mihin olen tottunut ennen. Ehkä koitan molempia.

Iskeekös joku teihin? Nimeä klikkaamalla pääsee kuvaan kyseisestä lakasta.

6 kommenttia

 1. Näistä suosikit ehdottomasti Coral Star ja Stone Cold! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Stone Cold on kyllä mahtava! :)

   Poista
 2. Wou, ihania lakkoja <3 Oranssi ja keltaiset lakat näyttää mun silmään tällä hetkellä herkuimmilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä <3 Mua itseäni miellyttää ainakin kesäisin aina kesäiset värit ja talvisin ehkä sitten tummemmat sävyt. :)

   Poista
 3. Kauniita! Himostelen tällä hetkellä kaikkia cremelakkoja :) Ilmeisesti joku vastapainokausi menossa sille että on tullut aikojen saatossa haalittua niin paljon glitterlakkoja kokoelmiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kans eniten cremelakoista tällä hetkellä :) Lakkahimojen kohteet pitää huolen vaan siitä, että tulee kerättyä tasapuolisesti kaikkea!

   Poista

Kommenttien valvonta on päällä, jotta kommenttien bongaaminen helpottuu ja muistan varmasti vastata kaikkiin. Kommenttisi tulee näkyviin, kun olen julkaissut sen. Kiitos kommentista, piristit päivääni. :)