3.8.2015

Life is stone cold rosy

Miten innovatiivinen otsikko. Uusista lakoista pääsi kokeiluun ensimmäisenä Life is Rosy ja Stone Cold. Vähän epäilin näiden yhteensopivuutta, mutten osannut päättää, kummalla lakkaan ensin ja ihan kivasti ne kuitenkin natsasi yhteen päällyslakan jälkeen. Keskisormen kynnellä on joku vammasteluongelma, joko olen viilannut sitä vahingossa liikaa tai sitten siinä on muhkura. Veikkaan, että se on vain kasvanut muhkuun, kuten peukutkin. Sen pää tipahtaa siis alemmas kuin muu kynsi ja siksi musta lakka näyttää siinä kuin ois ottanut osumaa, vaikkei ole. :) Muuten kynnet alkaa vihdoin saada haluamaani muotoa, joskin keskisormen (surprise) ylös levenevä muoto on sellainen, ettei siitä saa millään yhtä nättiä kuin muista.

Pohjalle levitin pinkkiä lakkaa kaksi kerrosta. Lakka oli sinällään jännä, että se tavallaan peitti jo ensimmäisen kerroksen jälkeen, mutta samalla sitä miettii tietyssä valossa, että tarvittaisiinko sittenkin kolmaskin kerros. Lakan levittäminen ei ollut yhtään niin mukavaa kuin China Glazella aiemmin. Ehkä se johtuu siitä, että lakka oli aivan uusi, mutta se oli tosi vetistä ja vaikka kuinka yritti pyyhkiä ylimääräisiä pois siveltimestä, sitä valui aina jostain silti pisarana kynnelle. Noh, alun tappelun jälkeen tehtiin sovinto ja tultiin ihan kivasti toimeen keskenämme, kun aloin oppia, minkä verran ja miten lakkaa kannattaa ottaa. Jäljestä tuli kauniin tasainen.

Tarkoituksena oli myös taas kerran levittää nimettömään erilainen pohja kuin muihin, mutta ohi meni! Joka ikinen kerta tähän mennessä olen unohtanut nimettömän ja muistanut yleensä siinä kohtaa, kun olen siirtymässä keskariin, että ai niin, piti hypätä nimettömän yli. Noh, menee se musta lakka kyllä keskisormessakin. :D Vaikka oikeassa kädessä muistin vasta etusormen kohdalla..

Stone Cold -lakka on kyllä aivan huikea! Se ei tosin alkuun natsannut yhteen pinkin kanssa, koska pinkki oli tosi kiiltävä ja Stone Cold itsessään matta (tarttis saada postista se mattalakka). Päällyslakan jälkeen sekin sai kiillon päälleen, muttei tietenkään enää ole saman tyylinen kuin mikä lakassa ehkäpä on ideana. Pinta muistuttaa mattana kiveä, päällyslakan kanssa hiottua kiveä. Stone cold levittyi tosi nätisti, mutta vähän hankalasti, kun ensin totuin vetiseen Rosyyn ja sitten tää olikin tosi kuivaa ja kuivui muutenkin melkein saman tien kynnelle. Tykkään hirmuisesti lakasta, kun osaisi vain käyttää sen koko potentiaalin jotenkin hyödyksi!

Lopuksi vielä tein kukkakuvioita dotting toolilla ja Stone Coldilla, lakka sopi hyvin myös koristeluun. Color Clubin vaaleanpunaisella vielä keskustat kukille ja jotain epämääräisiä viivoja, niin valmis oli päällyslakkaa ja viimeistelyä laskematta! Dotting tool vaatii edelleen vaan harjoittelua.. En myöskään ollut varma, pidinkö epämääräisistä viivoista vasemman käden kukkakynnessä, joten jätin ne pois oikeasta kädestä kokonaan. En osaa oikein vieläkään päättää, ehkä molemmat on ok?

Kauheella tahdilla tulee muuten postauksia nyt. Se kuitenkin aika varmasti muuttuu, kun lopetan ensi viikolla lomailun ja siirryn harjoitteluun, että ei hätää!


Pohja: China Glaze Life is Rosy, China Glaze Stone Cold
Koristelut: Color Club I believe in amour , China Glaze Stone Cold

6 kommenttia

 1. Life is rosy on todella nätin värinen lakka. Mun ensimmäisiä CG:n lakkoja mitä oon omistanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä, oli pakko laittaa ostoskoriin heti kun näin swatchin siitä jossain blogissa. :)

   Poista
 2. Kiva lakka yhdistelmä :) ja nätit kukkaset!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on päällä, jotta kommenttien bongaaminen helpottuu ja muistan varmasti vastata kaikkiin. Kommenttisi tulee näkyviin, kun olen julkaissut sen. Kiitos kommentista, piristit päivääni. :)