23.8.2015

Leimoja, jihuu!

Nyt on vähän tylsät lakkaukset, mutta haluan jakaa nämä, koska sain vihdoin leimaukset onnistumaan! Jee, juhlinnan paikka! En tiedä, johtuiko onnistuminen hyvästä mielestä, yhteen postaukseen saamistani vinkeistä vai tuurista, mutta alan päästä jyvälle tässä hommassa.

Pohjalle lakkasin aina yhtä ihanaa Life is Rosya. Kaksi kerrosta riitti tällä kertaa. Lakka on kyllä siitä kiva, että vaikka levittäessä tuntuu välillä hankalalta ja voi jäädä epätasaiseksi, se tasoittuu aina lopulta itsellään nätiksi. En jaksanut panostaa hirveästi siisteyteen, koska olin aika varma, että joutuisin kuitenkin ottamaan lakat (taas) pois leimausten takia. Noh, en joutunutkaan!

Seuraavaksi siis tosiaan lähdin leimaamaan. Kokeilin tällä kertaa isoa ja pehmoista leimasinta ja rakastuin siihen täysillä. Leiman saa siihen tosi helposti kokonaisena ja leima myös pyörähtää kynnelle nätisti, kun pehmeys antaa periksi. Kovan leimasimen kanssa kaarevat kynteni ei tahdo peittyä, vaan kuvio osuu kynteen vain keskeltä. Ainoa ongelmani leimatessa on nyt skrapa (vai miksikä sitä kutsutaankaan). En onnistu vetämään skrapalla siten, ettei kuvion päälle tai reunoille jäisi lakkajäämiä aina johonkin kohtaan. Loppuun mentäessä tämä onnistui kyllä jo paremmin. Oikean käden kuviot oli jo tosi selkeät ja onnistuneet, vasemman ei niinkään. Se selittää myös, miksi tällä kertaa oikea käsi oli poikkeuksellisesti kuvattavana vasemman sijaan.

Leimasin kynnelle siis kukkakuvion, mutta se oli vähän pettymys. Kuvio on niin tiheä, että kaunis pinkki näyttää lähinnä ankealta mustan kuvion alla. Leimasin vasemmasta kädestä vahingossa kaikki kynnet (kun vauhtiin pääsin, hehe), eikä se näytä järin hyvältä. Kuvissakin näkyvään oikeaan käteen jätin sitten kolme kynttä ilman koristeluja, jotta tulos ei olisi ihan niin synkkä. :) Samoin laitoin kukan keskiosaan valkoisen helmen jotain raikkautta tuomaan. Päällyslakka myös sotki leimoja (kuten alta erittäin hyvin näkyy), jolloin tulos on vielä mustempi kuin alkuun. Ennen päällystä pinkki näkyi alta edes vähän puhtaammin. Uusi pikakuivattaja lähtee ihan justiinsa tilaukseen!


Tästä lähin blogissa tulee näkymään leimauksia paljon, koska yritän hioa tekniikkaa! Osaan nyt perusajatuksen, joten seuraavaksi yritän saada kuviot siisteiksi ja ennen kaikkea kohdistettua oikein. Nyt ne meni näköjään ihan eri puolille. Hupsista. Sinällään kuitenkin kivat kynnet, mutta lähtee varmaan aika nopsaan vaihtoon epäonnistuneen vasemman käden vuoksi.

Pohja: China Glaze Life Is Rosy
Koristelut: Kand Nail Special nail polish musta
Leimat: BP-L015

8 kommenttia

 1. Ihan mahtavat, mä voisin haluta tällaiset itsellenikin <3 Leimat on onnistuneet ja sopii pohjalakkaan!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa että onnistuit! :) Todella kaunis lakkaus, tykkään :)

  Skrapa-ongelmaan saattaisi auttaa skrapan vaihtaminen vanhaan muoviseen korttiin (esim. vanhaksi mennyt pankkikortti, jonkun kaupan kanta-asiakaskortti, loppuunkäytetty ladattava lahjakortti - mikä vain mikä on kovaa muovia) monilla harrastajilla - itseni mukaanlukien on sellainen käytössä kun tuntuu toimivan parhaiten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Pitääpä etsiä joku vanha kortti jostain ja kokeilla. Kävin muuten ostamassa niitä sun vinkkaamia Lidlin vanulappuja ja ne todella on parhaita! :D

   Poista
 3. Onnistunut leimaus! ja muutenkin hyvä kokonaisuus tämä lakkaus :) nätit!

  VastaaPoista
 4. Hyvin onnistuneet leimaukset! Ja onnistuneet ovat kynnetkin. :>

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on päällä, jotta kommenttien bongaaminen helpottuu ja muistan varmasti vastata kaikkiin. Kommenttisi tulee näkyviin, kun olen julkaissut sen. Kiitos kommentista, piristit päivääni. :)