4.8.2015

Lakkatilaus nro. 2 ja Born Pretty nro. 1

Eilen saapui lakkatilaus nro. 1 ja tänään nro. 2 sekä Born Prettyn tilaus. Eilen ja tänään postin toi sama mies ja oon ihan varma, että se virnuili mulle! Näiden välissä paketin toi onneksi joku ihan ulkopuolinen jostain pakettifirmasta, mutta talossa pyörii remppamiehiä jatkuvasti ja oon varma, että joka kerta käytävässä on ollut sama mies, koska se katsoi niin oudoksuen, kun otin taas paketin vastaan. :D Nolottaa, punastun jo valmiiksi, kun kuulen ovikellon. Onneksi enää yksi Born Prettyn tilaus ja Inm:n pikakuivattaja ja sitten en kyllä tilaa enää yhtään mitään.


Born Prettylta mukaan tarttui siis ennen kaikkea sivellinpaketti (aah) ja mattalakka sekä teippejä. Toivottavasti lakka toimii, siveltimien uskon ajavan asiansa. Lisäksi olin heittänyt mukaan näköjään erilaisia koristeita. Nämä ovat tarroja, joskin edustalla näkyvät kukkaset ovat waterdecaleja. En kyllä tiedä, miksi ostin noin järkyttävää kuviota. :D Eiköhän nuokin jossain kohtaa käyttöön tule.

Molemmat lakkatilauksetkin ovat siis nyt saapuneet ehjinä perille, joten nyt ei blogissa hetkeen nähdä näin suuria lakkamääriä kerralla! Tällä kertaa pakettini tuli saksalaisesta Kosmetic4less-kaupasta viidessä päivässä. Nämä ovat nyt ne ns. ylimääräiset lakat eli ne, joita en ollut koskaan tilaamassa, mutta alehinnat veivät mukanaan. China Glazet kahdella eurolla ja Essencet eurolla. Voisin vain hypistellä uusia lakkojani ikuisuuden ja tuskailen jo valmiiksi, miten ihmeessä osaan päättää, millä lakkaan!


Lakoista siniset China Glazet ovat suht lähellä jo ennen omistamiani lakkoja. Sen sijaan violettia lakkaa en omistanut ollenkaan, joten Queen B olkoon ensimmäinen, vaikkakin sen sävy on melko sama First Maten kanssa. Halusin myös ehdottomasti kokeiluun Texture-lakkoja, sillä niitä ei aiemmin ollut ja nyt oli kivoimmat värit alennuksessa. :)


Essence on itselleni täysin uusi tuttavuus ja aioin käydä ostamassa pari niistä Suomesta, mutta alennuksen vuoksi tilaukseen meni. Lähinnä haluan testailla, miten nämä levittyvät ja pysyvät, mutta ihastuin kyllä viva Brasilin väreihinkin! Kirkkaita värejä en ennen oikeastaan omistanut ainakaan pinkistä, keltaisesta ja vihreästä. Tuo agentti olikin sitten ostos vain siinä mielessä, että mielestäni suht neutraaleja lakkoja on aina hyvä olla varastossa pahan päivän varalle. Orlyn lakan väristä en ole ihan varma, että tykkäänkö vai en, mutta alennuksen vuoksi halusin kokeilla sitäkin merkkiä. Sinällään ihanan suklainen, mutta ei ehkä ole omimpia värejä itselleni.

Lemppariksi lakoista nousee ehkäpä China Glazen punainen tekstuuri, mutta Essencen keltainenkin houkuttaa näin kesällä! Julkaisen vielä yhden lakkapostauksen, johon kerään kaikki tämän hetken lakkani luokiteltuna sävyittäin, niin näkee vähän itsekin, mitä kaikkea on kertynyt. Muuten lakat saavat olla esillä lähinnä kynsillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on päällä, jotta kommenttien bongaaminen helpottuu ja muistan varmasti vastata kaikkiin. Kommenttisi tulee näkyviin, kun olen julkaissut sen. Kiitos kommentista, piristit päivääni. :)