19.8.2015

Kesäistä liukuväriä

Testasin ensimmäistä kertaa ikinä liukuvärjäystä. Rakastuin! Tämä on houkuttanut todella pitkään, mutten ole omistanut kunnollisia meikkisieniä. Nyt kyllästyin odottamaan Born Prettyn pakettia ja nappasin matkaan vinot pinot sieniä kaupassa käydessäni. Mielestäni kynsistä tuli ihanat kaikin puolin, olen tosi tyytyväinen! :) Tänään tosin menen hakemaan tuota Born Prettyn tilaustakin, kun viimein saapui eli uusia kynsiä luvassa. Nämä kynnet tein sunnuntaina ja ovat vielä ihan kuin kuvissa.

Pohjalle maalailin Chinan Metro Pollen-Tiniä ja näin kauniisti ilmaistuna: älkää vain ikinä käyttäkö sitä pohjalakkana. Aivan kamala lakka levittää! En tiedä, miksi se tökkii, mutta tasaista jälkeä ei saa millään ja lakka tuntuu jämähtävän paikoilleen hetkessä. Kaljuja kohtia oli siellä täällä kerros toisensa jälkeen ja siveltimen jäljetkin jäivät näkyviin. Lakka tosin kuivuikin todella nopsaan, mikä oli erittäin hyvä juurikin liukuvärin kannalta ja liukuvärin altahan epätasaisuus ei edes juuri näy. En tiedä, montako kerrosta pohja olisi vaatinut, mutta kyllästyin kolmannen jälkeen.

Pohjan päälle tein sitten kahden lakan liukuvärin ekaa kertaa elämässäni. Päädyssä Life is Rosy ja keskellä If in Doubt, Surf it out. Tekniikka ei ehkä täysin ole vielä hallussa, jos puhutaan siististä jäljestä, mutta mielestäni näihin kynsiin sopiikin vähän epätasaisempi liuku. Keskisormessa päädystä tuli vähän liian leveä ja se meni hiukan vinoon, mutta muuten ei valittamista. Värit kävi kivasti yhteen ja kaikki sujui ongelmitta. Rakastuin tähän tekniikkaan!

Halusin vielä laittaa päälle ripauksen uudesta Natural Code -glitterlakasta (vai onkohan se nyt flakies?). Sopi kivasti näille kynsille, joskaan oranssit muruset eivät juuri erotu. Jostain syystä halusin myös kaivaa tarra-arkin esiin ja lättäsin nimettömään perhosen. Tavallaan tykkään, mutta kuvio saisi olla vähän pienempi ja tarran reunat näkyy ikävästi läheltä katsottuna.

Kuitenkin, kuten sanoin, kynnet ovat mielestäni ihanat ja onnistuneet! Näissä viihtyisi pitkään, toivottavasti kestävät monta päivää vielä.

Pohja: China Glaze Metro Pollen-Tin
Koristelut: China Glaze If in doubt surf it out, Life is Rosy, Lumene Natural Code Blossom

6 kommenttia

  1. On kyllä kerrassaan upea liuku! Ei voi kun onnitella siitä miten hyvin onnistuit :) ei kyllä lopputuloksesta uskoisi että oli eka kerta.

    VastaaPoista
  2. Oijoi miten ihanat! Todella kaunis ja kesää henkivä lakkaus, tykkäilen kovasti ♥ :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on päällä, jotta kommenttien bongaaminen helpottuu ja muistan varmasti vastata kaikkiin. Kommenttisi tulee näkyviin, kun olen julkaissut sen. Kiitos kommentista, piristit päivääni. :)