9.8.2015

Kesä kynsillä

Piti tehdä harjoitteluun kynnet, jotka eivät olisi erityisen näyttävät, muttei se ihan niin mennytkään. Tykkään näistä kynsistä hirmuisesti, ne onnistuivat juuri niin hyvin kuin saatoin odottaakin. Kokeilin ensimmäistä kertaa blobbicure-tekniikkaa ja aion käyttää sitä jatkossakin. Hauskaa ja helppoa yhtä aikaa! Kuvien kynsinauhat on vähän mitä on, laitoin niihin öljyä lopuksi, niin kimaltelevat hölmösti.

Tein ensin nimettömän blobbicure-tekniikalla, koska en ollut varma, mitä siitä oikein tulisi. Lakkasin pohjalle Essencen ihanaa keltaista lakkaa. Tämä oli ensikosketus kyseiseen merkkiin ja vaikka lyhyeen ja paksuun siveltimeen pitää vähän totutella, ihastuin lakkaan täysillä. Ensinäkin keltaisen sävy on ihanan puhdas ja lakkaa tarvittiin vain kaksi kerrosta peittävään lopputulokseen. Kun keltaisen toinen kerros oli vielä kostea, tiputtelin päälle pisaroita Chinan oranssihtavalla lakalla.

Muihin kynsiin lakkasin pohjalle kerroksen tai kaksi L'orealin nudea. Tai ei tätä ehkä voi ihan nudeksi kutsua, eikä se ihan täysin sovi muiden kuin valkoisen ja pinkin pariksi ranskiksiin, mutta paremman puutteessa kelpaa. Sitten keltaisella päät ja vielä jonkinlainen rajaus oransseilla palloilla dotting toolia apua käyttäen. Rajaus antoi anteeksi epätasaisen reunan.

Mielestäni nämä onnistuivat hyvin, livenä taas paljon paremman näköiset. Kivan kesäiset kynnet rennolla meiningillä. Silti tarpeeksi siistit myös sinne harjoitteluun, minkä yritin pitää kynsiä tehdessä mielessä. Mitäs tykkäätte? Oletteko itse kokeilleet blobbicurea? :)


Pohja: L'oreal Paris Opera Ballerina
Koristelut: Essence Yeah, Copacabana!, China Glaze If In Doubt, Surf It Out

12 kommenttia

 1. Ihanan raikkaat kynnet! Blobbicurea en ole vielä kokeillut, vähän pelottaa jos ne lakat vaan valuu sivuille. :D Ehkä joku päivä vielä uskallan kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Rohkeasti vaan sitten kokeilemaan! Mäkin vähän mietin, että mitä tästä tulee, mutta se olikin yllättävän helppoa, jos ei yritä heti alkuun mitään liian hienoa. :D

   Poista
 2. Söpön kesäiset :) Itse en ole vielä koittanut blobbicurea, mutta se on listalla johon kerään tekniikoita joita pitäisi kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kiitän. :) Kätevää olla tollanen lista, niin muistaa paremmin!

   Poista
 3. Mie kans tykkään Essencen lakoista, suti on just hyvän leveä ja aika moni Essencen lakka peittää jo kahdella kerroksella :)
  Miulle tuli mieleen tuosta nimettömästä kirahvin kuosi :D Siistin kynnet! ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, leveä suti on tosi hyvän oloinen, mutta vie just aikaa vaan tottua siihen, kun aiemmat ollut niin kapeita :) Kiitos, kyllä se vähän kirahvia muistuttaa! :D

   Poista
 4. vautsi tosi upeet noi! :) ihanan pirtsakat ja kesäiset ♥!

  VastaaPoista
 5. Ihanan pirteä väri ja muutenkin osaat lakata tosi hyvin! :-)

  VastaaPoista
 6. Voi vitsit miten hienot! Mahtava väriyhdistelmä ja tuo blobbicure toimii aksenttina yllättävän hyvin :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Värejä tätyy ehkä kokeilla joskus uudelleenkin yhdessä eri tavoin. :)

   Poista

Kommenttien valvonta on päällä, jotta kommenttien bongaaminen helpottuu ja muistan varmasti vastata kaikkiin. Kommenttisi tulee näkyviin, kun olen julkaissut sen. Kiitos kommentista, piristit päivääni. :)