8.8.2015

Keep calm, paint on!

Uhosin esitteleväni seuraavat lakkaukset täällä vasta, kun ne ovat omasta mielestäni onnistuneet. No, sinne päin ollaan ainakin menossa. Ihan onnistuneet kynnet nämäkään eivät ole ja syitä löytyykin liudan verran alempaa.

Pidän väreistä yhdessä ja kuviotkin on ihan ok. Lakkasin pohjalle China Glazen White Outia ja pitää kyllä sanoa, että tämä lakka ei ole nähnytkään sitä, mitä odotan CG:n lakoilta. Tämä on tahmeaa, vaatii vähintään neljä kerrosta peittääkseen ja jää silti epätasaiseksi. Ei ollenkaan miellyttävä lakata. Tämä on kuitenkin ainoa valkoiseni tällä hetkellä, joten kaipa minä sen loppuun käytän.

Koristeluiksi lakkasin kaarevasti Chinan ihanalla minttuisella shimmerillä keskisormen ja nimettömän päät. Pikkusormeen ja etusormeen tein vain kaksi viivaa samalla lakalla, joiden viereen lisäsin viivat Kiss Nail Artin hopealla koristelulakalla. Sitten päästään siihen, mikä meni pieleen.

Kokeilin leimata Konadin laatalla m79 kivan ruusunyörikuvion ensin keskisormeen. Käytin leimauslakkana alkuun koristelulakkaa, joka kuvissakin nyt näkyy, mutta siitä ei jäänyt kynnelle kuin hajanaisia ja tosi haaleita glitterläiskiä. Tämän vuoksi jouduin tekemään keskisormeen vain paksuja viivoja, jotta epämääräiset glitterit sai peittoon.

Nimettömään kokeilin samaa kuviota, mutta CG:n Recycle lakalla. Tämä kuvio tuli kokonaisena, mutta jäi tosi haaleaksi ja väri oli ennemminkin ruskea kuin harmaa. Näistä lakoista kumpikaan ei siis soveltunut leimaukseen. Nimettömään onnistuin silti vielä vahvistamaan leiman kuvion edes jotenkin koristelulakalla. Leimasin vielä lopuksi keskisormeen harmaalla lakalla saman ruusun, kun oli nimettömässä vielä jäljellä. Lakkahan meni leimoista myös vähän ruttuun, koska ei ollut ihan kuivaa vielä.Mielestäni sain nämä kuitenkin ihan kivasti pelastettua huonosta leimailukokemuksesta huolimatta. Päällyslakka nosti taas kuplia pintaan, joten suttuisuus johtuu osin siitä. Ei siis mitkään onnistuneimmat kynnet, mutta jostain syystä viihdyn näissä tosi hyvin! Sunnuntaina teen kynsille vielä jotain neutraalihkoa alkavaa harkkaa varten ja sitten tuleekin varmaan vähän pidempi tauko lakkailuissa. Tällä viikolla olen tehnyt kynsiä ennätysmäärän.

Pohja: China Glaze White Out
Koristelut: China Glaze Keep Calm Paint On, Recycle, Kiss Nail Art hopea

4 kommenttia

 1. Nämähän on hienot! :) Ongelmien kautta voittoon pääsit siis kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni! Niin siinä tuppaa käymään, että ongelmista huolimatta saa yleensä ihan kivat kynnet. Ei pitäis vaan heti luovuttaa, jos yksi kynsi menee pieleen :)

   Poista
 2. Samaa mieltä kuin edellinen kommentoija: nätit kynnet noista tuli vaikeuksista huolimatta :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on päällä, jotta kommenttien bongaaminen helpottuu ja muistan varmasti vastata kaikkiin. Kommenttisi tulee näkyviin, kun olen julkaissut sen. Kiitos kommentista, piristit päivääni. :)