21.8.2015

Kateudesta vihreä

Tässäpä taas yhdet välikynnet eli sellaiset, jotka nopeasti ehti tehdä kynsiä suojaamaan. Jostain syystä nämä on jo päivän jälkeen ihan kolhiintuneet, kun en heti ehtinyt kuvaamaan! Täynnä klommoja ja naarmuja. :D Lisäksi tuo mun peukalo on niin säälittävä. Se lohkesi reunasta, joten jouduin leikkaamaan sen ihan nysäksi. Tämä aiheutti sen, että halkeama kynnen keskellä yltää nyt kynnen yläreunaan ja kynsilakkakin halkeaa heti siitä kohdin, kyn kynsikin on halki. Pian peukkukin onneksi palautuu ennalleen kuhmuroita lukuun ottamatta.

Tällä kertaa kynsillä oli vihreää. Ei tunnu kyllä yhtään omalta tämä, mutta halusin kokeilla sitäkin välillä. Essenceen rakastun yhä vain enemmän, niin ihania lakkoja levittymään ja peittämään! Pohja on siis Essencen vihreällä, kaksi kerrosta riitti, kolmaskin olisi voinut olla ihan jees. Kuivumisen jälkeen lakkasin toisen puolen kynnestä Chinan metsänvihreällä. Lakat on pulloissa aivan eri sävyiset, mutta kynnellä yllättävän lähellä.


Tarkoituksenani oli koristella kynsien keskikohtiin samanlaisia kukkia kuin peukussa on, mutta onneksi kokeilin niitä ensin peukkuun. En saanut niistä sellaisia kuin halusin ja jätin suosiolla ne pois. Tilalle lakkasin vain Kissin Nail Artilla valkoisen viivan. Nimettömään tein viivoja ikään kuin ommelta muistuttaen, vähän tilkkutäkkityyliin. En tykännyt, joten jätin kuvion vain yhteen kynteen.

Annoin Kissin Nail Artin kuivua tällä kertaa tunnin ennen päällyslakkaa ja arvatkaa mitä? Jep, levitti taas koristelut. Seuraavaksi on vuorossa sitten kaksi tuntia...


Pohja: Essence Everybody Salsa
Koristelut: China Glaze Starboard, Kiss Nail Art valkoinen

6 kommenttia

 1. Onpa nätti lakkaus :) Ja kyllähän nuo lakat kynnelläkin näyttää aivan erilaisille ;)

  Ps. Mitä päällyslakkaa käytät? Toiset levittää koristeluja herkemmin kuin toiset :) Esim. Minailsilla on myynnissä Nail Pattern Boldnessin pikakuivattava päällyslakka, jota on kehuttu siitä ettei se levitä edes leimauksia jotka leviävät todella herkästi useilla päällyslakoilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No joo, luonnossa ne ei eroa ihan niin selvästi kuin kuvissa :D Ostin justiinsa uuden Inm:n pikakuivattajan, kun luin monesta paikkaa, että sitä kehuttiin. En viitsisi ostaa heti uutta, mutta jos koristelut vaan jatkaa sotkeentumistaan, niin pakkohan se sitten on harkita. Kiitos vinkistä. :)

   Poista
 2. Kiva lakkaus :) mielyttävän värisiä vihreitä!

  Mitä päällyslakkaa käytät? Itse käytän tällä hetkellä kaikkien hypettämää HK:ta ja voin suositella. En ole saanut sillä mitään koristeluja vielä leviämään ja koska se on myös pikakuivattaja hermot säästyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Tuossa jo ylempää vastasinkin, että Inm:n pikakuivattaja käytössä. Kiitos siis sullekin vinkistä, täytyypi tsekata tuokin, kun seuraavaksi ostan uuden!

   Poista

Kommenttien valvonta on päällä, jotta kommenttien bongaaminen helpottuu ja muistan varmasti vastata kaikkiin. Kommenttisi tulee näkyviin, kun olen julkaissut sen. Kiitos kommentista, piristit päivääni. :)