24.8.2015

Ei yhtään pöllömpi!

Leimaus alkaa sujua, oon siitä niin iloinen! Omalla mittapuullani voin sanoa, että nyt leimat onnistui jo tosi hyvin. Joissain on kyllä rakosia, mutta se johtuu siitä, etten aina muistanut katsoa, tuliko kuvio kokonaisena leimasimeen. Molemmat kädet onnistui mielestäni hyvin, mutta molemmissa on just eri kynnet ne parhaimmat. :D Annoin leimojen kuivua tunnin, jonka jälkeen kokeilin levittää pikakuivattajaa pikkurilliin. Sotkuksi meni, joten tästä viisastuneena päätin kerrankin fiksuna kuvata kynnet ennen päällyslakkaa. Pikkurillikin oli siis alkujaan etusormea vastaava - nyt ainakin näkee hyvin sen eron, mitä Inm tosissaan leimoille ja koristeille tekee, jos katsot ensin pikkurillin kuviota ja sitten etusormen..

Pohjalle lakkasin kahteen sormeen Chinan minttua ja kahteen ruskeaa. Molempia laitoin kolme kerrosta. Minttulakka ikävä kyllä nosti pariin sormeen kuplia, laitoin ehkä liian paksulti joitain kerroksia. Tämän jälkeen leimasin pikkurilliin ja etusormeen puun laatasta BP-L015. Käytin lakkana samaa ruskeaa kuin oli kahdessa muussa kynnessä, ja se ei ollut tarpeeksi pigmenttinen. Puut jäivät turhan haaleiksi, mutta ihan kivat niistä kuitenkin tuli. Nyt ne ei vain oikein sovi kokonaisuuteen, vaan tuntuu jotenkin erilliseltä kaikesta. Haaleutta paikkaillakseni tein vielä dotting toolilla lehtiä puun oksille.


Seuraavaksi leimasin laatasta BP-L019 pöllön nimettömään ja lintuhäkin keskisormeen. Käytin uutta valkoista leimauslakkaa ja sain sen tällä kertaa toimimaan. Aluksi en saanut leimaa nousemaan leimasimeen, mutta kun vaihdoin kovempaan malliin, se nousi heti ykkösellä ilman ongelmia. Tässä sen siis huomaa, että tietyt leimasimet toimii paremmin tiettyjen lakkojen kanssa. Jotta sain nämäkin kynnet sopimaan paremmin kokonaisuuteen, lisäsin leiman lehtiin vähän vihreää ja pöllö sai silmiensä tilalle vihreät strassit. Alla on vielä kuva myös oikeasta kädestä. Oikean käden pöllö ja puut onnistui lähes täydellisesti, mutta lintuhäkki jäi osittaiseksi. Vasemmassa kädessä taas lintuhäkki on onnistunut, mutta muut kynnet on hieman suttuiset tai vajaat.Tykkään näistä kynsistä tosi paljon, mutta jäin pohtimaan, onko näissä jo vähän liikaakin kaikkea. Sivummaiset kynnet ei tahdo sopia joukkoon, koska puun runko tosissaan jäi niin vaaleaksi. Jäin muuten myös miettimään, että miten päin leimat olisi kuuluneet kynnelle! Monissa kuvissa kun katsoin, leimat oli juurin toisin päin, mutta mä koin jotenkin luontevimmaksi leimata ne itseeni nähden oikein päin. Miten päin te leimaatte? Tykkäättekös pöllöistä?


Pohja: China Glaze Keep Calm Paint On, Foie Gras
Koristelut: China Glaze Entourage, Kand Nail Special nail polish valkoinen
Leimat: BP-L015, BP-L019

8 kommenttia

 1. Nätit :) ei mun mielestä reunimmaiset sopii ihan hyvin joukkoon vaikka toi runko on vaalea. Tuo lehtien vihreä kuitenkin yhdistää sitä muihin kynsiin. Kiva kokonaisuus ja söpö pöllö! Mä mietin joskus tota samaa asiaa eli miten päin esittävän kuvan pitäisi olla kynnellä, enkä oikein päässyt mihikään lopputulokseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva jos kokonaisuus ei näytä liian hajanaiselta :) Ehkäpä siihen ei sitten oo sääntöä, miten päin kuvat on :D

   Poista
 2. Näitä ihastelin jo Instagramissa, aivan mahtavat ovat! *_*

  VastaaPoista
 3. Hauskat pöllöt! Mun pojan kummitäti on ihan pöllö-fani, lähetin kuvan näistä sille ja sanoin että siinä on kynnet sinun makuusi (hän ei koskaan lakkaa kynsiään, mutta tällaset saatttais jopa haluta haha)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Hehe, se voi olla, että hänkin sitten tykästyy lakkailemaan, kun huomaa, että pöllöjäkin on!

   Poista

Kommenttien valvonta on päällä, jotta kommenttien bongaaminen helpottuu ja muistan varmasti vastata kaikkiin. Kommenttisi tulee näkyviin, kun olen julkaissut sen. Kiitos kommentista, piristit päivääni. :)