28.8.2015

Aurinkokin paistaa, vaikkei sitä näy

Nämä kynnet sisälsivät melkein itkuun purskahtamisen sekä hermojen totaalisen menetyksen. Kynnet näyttää yksinkertaisilta, mutta kulutin niihin yli kaksi tuntia. Ihan järjetön aika kynsien vaikeustasoon nähden ja voisinkin vähän avata tätä kestoa lisää.

Kohta 1. Pohjalakka vaati neljä kerrosta ihan vain paistaakseen edelleen läpi joistain kohdista. Levitys oli hankalaa, koska vaaleampia laikkuja jäi aina joka kerroksella, tasaista ei vain saanut.

Kohta 2. Ensimmäinen leima tarttui leimasimeen, jes. Se oli pieni kuvio, joten kohdentamiseksi käytin pikkuleimasinta. Se olikin liian kova ja koko kynsi meni aivan ruttuun, kaiken lisäksi kuvio oli isompi kuin odotin. Ei muuta kuin lakkaamaan kynsi alusta asti uusiksi!

Kohta 3. Toinen leima ei tullut kokonaisena leimasimeen, vaikka miten monta kertaa yritin. Kokeilin sitä kuitenkin kerran kynnelle ja noup, se piti poistaa. Onnistui onneksi niin, ettei tarvinnut koko kynttä uusiksi tehdä, mutta kaunis keltainen muuttui ihan likaiseksi.

Kohta 4. Kolmas leima, joka kynsissä nyt näkyy, onnistui jotenkin. Kuvio oli tavallaan kokonainen, mutta jotenkin epätarkka. En jaksanut enää kokeilla muita, joten se sai jäädä.

Kohta 5. Leimat kynsillä, hienoa! Seuraavaksi aloin laittaa vinyyliä kiinni pikkurilliin, jossa pikakuivattaja oli vaikuttanut jo hyvän tovin. Huono idea. Vaikka edellisten kynsien teipit lähti kivasti irti, vinyyli päätti repiä lakat kynneltä mukanaan. Perfect, lakkasin siis toisenkin kynnen alusta asti uudelleen.

Kohta 6. Tässä kohtaa hermot alkoi olla jo aika tiukilla ja tuntui, että mikään ei vain onnistu. En uskaltanut enää koristella sivukynsiä, joten laitoin vain niitit niihin. Sitten uuden pikakuivattajan, Nail pattern boldnessin pariin. Moni on kehunut, ettei saanut leimoja tällä lakalla leviämään edes yrittämällä. Noh, minäpä sain ihan yrittämättä! Ärsytti niin paljon, koska odotin tältä lakalta ihan hirveästi. Leviäminen ei kyllä ole mitään verrattuna Inm:n aikaansaannoksiin, että siinä mielessä leimat pysyi aika hyvinä kuitenkin. Loppu on ehkä tekniikasta kiinni tai surkeasta leimauslakasta.


En voi uskoa, että lopputulos on mielestäni kuitenkin tosi kiva, kun näitä nyt katselee. Näiden kynsien lomassa mietin jo välillä, että miksi hitossa edes teen tätä, että tähän kyllä loppuu mun kynsiharrastus. Mutta onneksi lopputulos muutti taas ajatukset toisiksi. :) Joten ihan vain note to self: Älä koskaan enää, missään nimessä, ikinä, leimaa kynsiä töiden jälkeen. Tee jotain mahdollisimman yksinkertaista, tuttua ja turvallista. Ei ole arkena tarpeeksi aikaa tai hermoja odotella kuivumista ja keskittyä hommaan.

Pohja: China Glaze Sun Upon My Skin
Koristelut: Kand Nail Special nail polish
Leimat: BP-L015

6 kommenttia

 1. Kiva lopputulos kuitenkin vaikeuksista huolimatta :) Leimaaminen on kyllä joskus tosi hajottavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niin tuntuu olevan, siihen pitää varata kunnolla aikaa aina.

   Poista
 2. Voi että miten paljon epäonnea yhdelle kerralle :/ Kummallista myös, että sun leimat levisivät, nyt vähän harmittaa kun mähän sulle tätä vinkkasin :/

  Todella ihanan lakkauksen sait kuitenkin aikaan, kynnet on aivan ihastuttavat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpsis, ei pidä harmitella, onhan tuota kehunut vaikka kuinka moni muukin, lueskelin paljon arvosteluja ennen ostoa. :) Ja uskon, että sen kanssa pääsee ihan hyvään jälkeen, kun oppii vain käyttämään. Mutta kiitos paljon!

   Poista
 3. Kauniit kynnet tuli, vaikka ongelmia olikin matkalla. :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on päällä, jotta kommenttien bongaaminen helpottuu ja muistan varmasti vastata kaikkiin. Kommenttisi tulee näkyviin, kun olen julkaissut sen. Kiitos kommentista, piristit päivääni. :)