31.7.2015

Testissä Maybelline Express Remover

Oottekos huomanneet, että lakat kestää silloin nättinä tosi kauan, kun on into saada ne pois? Löysin näköjään siis ihan loistavan tyylin lakata kynsiä, koska sen avulla lakat pysyivät nätteinä paljon kauemmin kuin normaalisti. Tai sitten en vain ole uittanut kynsiäni ties missä liemissä tällä kertaa. Yleensähän neljäntenä päivänä lakat on jo niin kuluneet kynsistä, että ne on pakko vaihtaa, mutta nyt ne oli vielä melkein kuin uudet.

Olisivat siis kestäneet kauemminkin, mutta halusin jo päästä testaamaan uutta löytöäni ja tekemään uusia kynsiä. Ai mikä löytö? Kerroin ihan blogin alussa, kuinka inhoan kynsilakkojen poistoa. Se sotkee, haisee, tekee kädet tahmaisiksi ja vanulapuista jää karvoja kynsinauhoihin. Bongasin viime viikolla uudenlaisen kynsilakanpoistoaineen: siihen kynnet vain dipataan. Jos se todella toimii, olen taivaassa! Let's try.

Näitähän on montaa merkkiä. Itse valitsin ensimmäisenä naaman eteen osuneen Maybellinen. Näitä myydään ihan marketeissa, hintana oli noin kymmenen euroa. Aine on asetoniton, mutten sitten tiedä, paljonko muita myrkkyjä se sisältää toimiakseen. Tämä lupaa lakan poistumisen yhdellä dippauksella.

Miten siis toimitaan? Omistetaan ensinäkin kynsi, jossa on lakkaa. Itselläni on tässä ihan tavallinen lakkaus eli aluslakka, kolme kerrosta Color Clubia ja päällyslakka.

Tältä purkki näyttää sisältä. Täynnä vaahtomuovia, jonka seassa on poistoaineet. Älkää antako ulkomuodon hämätä, laskin tämän vahingossa vauhdilla tasolle ja sain käsilleni roiskeita aineesta, vaikka ensisilmäyksellä se näyttää kuivahkolta. Tuoksu on aika miellyttävä. Ei nyt mikään impattava, muttei ollenkaan niin paha kuin tavallisessa kynsilakanpoistoaineessa.

Seuraavaksi sormi työnnetään reikään. En osaa sanoa, kuinka alas tai ylös, itse työnsin varmaan puoleen väliin sormea. En keksi ainoatakaan tapaa sanoa tätä kuulostamatta kaksimielisesti typerältä, mutta reikä on aika väljä, odotin, että se olisi tiukemmin sormen ympärillä. Reunat ei myöskään olleet tasaiset "ympyrän kokoiset", vaan sisällä tuntui ehkä enemmän olevan vaahtomuovin suurehkoja palasia. Koin helpoimmaksi nostaa purkin käteen ja pyöräyttää purkkia kerran sormen ympäri.

Tässä ensimmäisen pyöräytyksen jälkeen. Ei toiminut yhdellä dippauksella! Ehkä se toimisi, jos lakkaa olisi vain kerros. Seuraavilla pyöräytyksillä yritin myös ikään kuin työntää/painaa sormea vaahtomuovin reunoja vasten, tila kun tosiaan oli aika väljä. En myöskään pyörittänyt välttämättä koko kierrosta vaan ennemminkin heiluttelin purkkia edestakaisin. Pyörittelyllä sisälmykset tosin kuluisivat tasaisemmin. Mietin myös, että jos dippaisi kynnen purkkiin ja pitäisikin sitä painettuna reunoja vasten muutaman sekunnin ennen kuin pyöräyttää, olisikohan tällä vaikutusta tulokseen?

Pyörityksiä tarvittiin sormesta riippuen kahdesta viiteen, jonka jälkeen sormet näyttävät yllä olevilta. Etusormessa on vielä vähän keltaista, koska se oli kynnen alla jostain syystä. Aikaa tähän meni ehkä kolme minuuttia, kun tavallisesti tuhtaan ainakin kymmenen minuuttia vanulapuilla ja kynsilakanpoistoaineella. Peukalon kynttä en poistanut näin, sillä siinä oli strasseja kiinni, enkä halunnut niiden jäävän purkin sisään. Jälkeen käsiin jäi vähän kuiva tunne, muttei mitenkään niin tahmainen kuin tavallisen vanulappusession jälkeen. Lakka ei myöskään ole levinnyt yhtään sormille, kuten esimerkiksi osassa kynsiä ollut harmaa lakka tekee sitä perinteisesti poistaessa.

Poiston jälkeen pullo näyttää yhtä siistiltä kuin sitä ennenkin. Sen ei myöskään pitäisi sotkea seuraavia kynsiä edellisillä lakoilla. Pitkällä tähtäimellä nähdään sitten enemmän tätä puolta. Vaikka pullon lupaama yhden dippauksen taktiikka ei ihan toiminutkaan, en voi kuin hehkuttaa tätä tuotetta. Aivan loistava ja jää ehdottomasti käyttöön! Nyt toivotaan vain pitkää kestoa. Jos kynsilakkojen poisto harmittaa, suosittelen lämpimästi hankkimaan jonkun dipattavan aineen. Tämä ei muuten ole mikään sponssattu mainos vaan ihan vaan oma mielipiteeni.

Miksi hankkisin?

+ Ei jätä kamalaa poistoaineen hajua huoneisiin tai roskikseen
+ Ei jätä sormia tahmeiksi, eikä levitä tummaakaan lakkaa sormille
+ Nopeuttaa lakkojen poistoa huomattavasti
+ Ei kuluta vanulappuja, ei jätä vanuhaivenia kynsiin tai kynsinauhoihin
+ Helppoa kuin mikä! Säästää hermoja.

Miksi en?

- Saattaa vaatia viimeistelyn perinteisesti, jos on vaikkapa strasseja kynsissä
- Aineelle joutuu altistamaan muutakin osaa sormesta kuin kynnen
- Ei poista glitteriä sen paremmin kuin perinteinenkään menetelmä
 
LISÄYS 19.9. Tämä purkki kesti hyvin 24 lakkauksien poiston ja ajallisesti kesto oli noin 1,5 kuukautta. Kuitenkin jo muutamien ensimmäisten lakkausten poistojen jälkeen purkista alkoi irrota pienen pieniä vaahtomuovin palasia. Ne eivät sinällään haitanneet ja mitään kynsilakan tahroja tai roiskeita purkista ei koskaan lähtenyt. Käytettävyys säilyi mielestäni koko ajan hyvänä, mutta heitin sen lopulta pois, koska teho alkoi hävitä. Poistoaine oli muuten aika mielenkiintoisen värinen purkin sisällä, yök!

2 kommenttia

 1. Jos joskus luovut tästä dippaussysteemistä niin löytyy myös muita ratkaisuja kynsinauhoihin jäävään nukkaan. Ahkerana (ex)lakkaajana kyllästyin samaisiin karvanpätkiin, korvasin tavalliset vanulaput baehr puhdistuslapuilla. Ei jätä roskaa kynsille ja poistaa lakat, hintakaan ei ole kohtuuton. Vaikka tossa infossa mainitaan että geelin poistoon niin hyvin toimii peruslakkaankin :D
  http://www.cesarsshop.fi/baehr-puhdistuslaput-rulla-p-3852.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Kokeilen mieluusti erilaisia vaihtoehtoja, jos löytyisi se paras kaikista vielä joskus, tämäkään kun ei ole täydellinen :D

   Poista

Kommenttien valvonta on päällä, jotta kommenttien bongaaminen helpottuu ja muistan varmasti vastata kaikkiin. Kommenttisi tulee näkyviin, kun olen julkaissut sen. Kiitos kommentista, piristit päivääni. :)