29.7.2015

Ranskalainen Manikyyri

Ihastuin juuri ranskalaiseen. Ajatus lähti uusista lakoista, jotka hamstrasin itselleni Sokoksen alennuksesta, pitihän niitä kokeilla! Tarvitsin jonkun nuden ranskiksiin, sillä en omistanut sellaista lainkaan. Kannoin kauan mukanani Essien pulloa, koska se maksoi vain 9 euroa, mutta päätin kuitenkin ottaa tilalle kaksi L'oreal Parisin pienempää lakkaa. Tämä siksi, että vaikka tuo olikin Essieksi suht halpa, en halunnut tuhlata niin paljon väriin, joka ei välttämättä osuisi kohdilleen ja olisi siten väärän sävyisenä turha, koska en juuri tee mitään lähes nudella lakalla, joka ei ranskalaisissa toimisi. Niinpä ostin siis L'orealin nuden ja mustavalkoisen glitterin, maksoivat jotain 3 euroa alennuksineen.

Olen aina ollut vähän epäileväinen ranskisten suhteen, mutta nyt mieli muuttui! Vedin pohjalle kaksi kerrosta nudea. Lakkaa oli vähän hankala levittää ja tuntui, että se jäi aina tosi epätasaiseksi, mutta kuivuessaan se kyllä nätisti tasoittui. Lakan kuivuttua vedin Kiss Nail Artin valkoisella rajat kolmion muotoon, jonka jälkeen ne oli tosi helppoa vain värittää CG:n valkoisella, laitoin sitäkin pari kerrosta. Rajoista tuli näin mielestäni tosi siistit, yllätyin itsekin. En ole tehnyt ranskiksia, koska en ennen saanut rajoista nättejä, mutta ehkä nyt harkitsen uudelleen.


Koristeluiksi piti sitten napata aivan uusi tuttavuus eli glitter-lakka! Läpinäkyvällä pohjalla erikokoisia mustia ja valkoisia pilkkuja. Tämä lakka oli pakko kaapata mukaan kaupasta, muita glittereitä ei juuri myyty ja tämä näytti kivalta muutenkin. Glitteriähän mulla ei ennen ole oikeastaan ollut. Sen levitys olikin vähän vaikeampaa, kun suti oli paksuhko ja halusin vain kapeita viivoja. Glitteriä ei meinannut myöskään irrota nätisti, joten hiukan sai ähistä ja puhista. Lopultakaan rajat ei ole ihan yhtenäiset, koska en saanut glitteriä sudista. :D Kokeilin eri tyylejä ja tykkään etenkin nimettömästä. Peukalo sai osakseen vielä Kiss Nail Artin mustan rajan.

Uudet L'orealin lakat oikealla. Nude on ihan ok, ehkä ihan pikkuisen liian peittävä ja valkoinen, mutta tulee kyllä käytettyä.

Pohja: L'oreal Paris Opera Ballerina, China Glaze White Out
Koristelut: Kiss Nail Art valkoinen ja musta, Loreal Paris Confettis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on päällä, jotta kommenttien bongaaminen helpottuu ja muistan varmasti vastata kaikkiin. Kommenttisi tulee näkyviin, kun olen julkaissut sen. Kiitos kommentista, piristit päivääni. :)