25.7.2015

Kesän juhlaan

Tänään pääsin eroon kamalista kynsistä, enkä millään malttanut odottaa, että pääsen lakkaamaan. Tavoitteena oli tehdä kynnet ristiäisiin sopiviksi, mutten halunnut liian hienoa ja juhlavaa kuitenkaan. Kynsistä tuli mun mielestä tosi kivat, vaikkei niistä tullutkaan semmosia kuin suunnittelin. Keltainen lakka ei kirkkaudestaan huolimatta toiminut leimailuun, vaan jäi ikävän haaleaksi harmaata vasten. Olisi tehnyt mieli koristella paljon enemmän, mutta pelkäsin, että tulee liikaa, eikä kynnet enää sovi yhteen.


Tykkään näistä jotenkin tosi paljon. Värit sopii kivasti vierekkäin, keltainen tuo vähän raikkautta. Sain myös ilokseni onnistumaan melko siistin reunan. Se voisi olla vähän pienempi ja tarvitsen paremman siveltimen reunan tasoittamiseen, mutta muuten oon tyytyväinen. Peukun kynsi oli kokeilu ja se näyttää oikeasti tosi kivalta, kuvaa oli vaikea saada kiillon takia.

Harmaa lakka levittyi ihanan helposti ja tasoittui kuin itsestään. Keltaisen kanssa taistelin, eikä tulos ihan vieläkään ole tasainen. Lakat ovat jo nelisen vuotta vanhoja, joten sekin varmaan vaikuttaa. Ehkä seuraavaksi uskallan kokeilla jotain mielikuvituksellisempaa, kun ei tarvitse näyttäytyä missään!

Pohja: China Glaze Recycle, Color Club Almost famous
Koristelut: Kiss Nail Art, Depend

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on päällä, jotta kommenttien bongaaminen helpottuu ja muistan varmasti vastata kaikkiin. Kommenttisi tulee näkyviin, kun olen julkaissut sen. Kiitos kommentista, piristit päivääni. :)