24.7.2015

Kattellaan ny, mihin tää blogi lähtee

Hejdå. Ootko hurahtanut kynsiin? Olen itse kahdesti. Ensimmäisen kerran nelisen vuotta sitten ja toisen kerran viime viikolla. Kynsien lakkaaminen on ihanaa ja rentouttavaa - useimmiten, toisinaan - no ainakin joskus! Parastahan on, että saa hienot kynnet kaupan päälle.

Ekan kerran lakkailuinnostus lopahti puolen vuoden jälkeen, ja syypääksi valikoitui lakkojen poisto ja niiden pysyminen max neljä päivää. Tiedättekö? Saat kivat lakkaukset ja neljän päivän jälkeen ne pitää ottaa pois. Eli läträät poistoainetta vanulappuun ja pian kynnet on ihan tahmaiset ja täynnä vanukarvoja. Ja sen jälkeen yksiön viimeinenkin nurkka haisee loppupäivän poistoaineelta. Toki saatan tehdä jotain väärinkin tai sitten olen vain liian kärsimätön, mutten yhtään tykkää siitä osasta lakkailuharrastusta.

Siitä huolimatta hurahdin taas uusiksi lakkailuun. Minulla oli viimeksikin blogi, mutta kuvat oli ihan kamalaa laatua, enkä kyllä osannut oikein lakatakkaan kynsiä.  Kynsien reunat olivat todella sottaiset ja epätasaiset, lakat eivät oikein pysyneet ja koristelut vasta hirveitä olivatkin. Kuka kylläkään sanoo, että nytkään osaisin lakata kynsiä, mutta rakas ystäväni google on ollut jälleen apunani. Tiedän ainakin teoriassa paremmin, mitä olen tekemässä. Toivon myös, että blogista pääsee sitten seuraamaan jonkinlaista kehitystä. Ehkä joku yhtä tunari inspiroituu kaikesta ajatellen, että vielä minustakin voi tulla noin hyvä.

Lempilakkoihini kuuluu ehdottomasti China Glaze. Ihastuttava pullo, säilyy vuosia hyvänä, täydellinen sivellin levittämiseen ja peittääkin hyvin. Kokemusta ei tosin ole sen lisäksi kuin Lumenesta, Color Clubista ja satunnaisista markettilakoista, että parempiakin saattaisi olla myynnissä. Ikävä kyllä kukkaro ei aina ihan anna periksi tilailla CG:n lakkoja (Suomesta nyt ei hullukaan osta), joten lakkakokoelma on melko pieni, mutta kyllä niillä jotakin aikaiseksi saa. Kattellaan ny, mihin tää blogi lähtee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on päällä, jotta kommenttien bongaaminen helpottuu ja muistan varmasti vastata kaikkiin. Kommenttisi tulee näkyviin, kun olen julkaissut sen. Kiitos kommentista, piristit päivääni. :)